Laatste nieuws

Aankondiging Dawn Studio

man of medan

Until Dawn Studio kondigt multiplayer aan voor zijn komende PS4-horror Man of Medan.

The Dark Pictures Anthology – Man of Medan | Don’t Play Alone Trailer | PS4

Eerste details over de online modus Gedeelde verhalen en de laagdrempelige Movie Night-modus.

hallo daar, ik ben Pete Samuels, Series Director en Executive Producer van The Dark Pictures Anthology. We zijn verheugd om multiplayer Man of Medan en de volledige Dark Pictures Anthology aan te kondigen, en ik ben enorm opgewonden om vandaag met je te praten.

Zoals we vorig jaar al hebben aangekondigd, is The Dark Pictures Anthology een serie stand-alone filmische horrorspellen, elk met een gloednieuw verhaal, setting en personages. Man of Medan is de eerste in de serie, uitgebracht op 30 augustus. We hopen dat je net zo enthousiast bent als ons dat je elke game in de serie in multiplayer kunt spelen.

Allereerst enkele details. We hebben twee multiplayer-modi aangekondigd voor The Dark Pictures Anthology – Shared Story-modus en Movie Night-modus. In Shared Story speel je online met een vriend en maak je keuzes die voor jullie beiden van belang zijn. We hopen echt dat je geniet van de intensiteit van het ervaren van het verhaal met een vriend … en dat je nog steeds vrienden bent na!

Movie Night mode

man of medan

In de modus Filmnacht kunnen 5 personen (u en maximaal 4 van uw vrienden) coöperatie voor de bank spelen. Elke speler kan zijn naam invoeren en kiezen welk personage (of personages) hij moet spelen, waarna hij simpelweg de pad moet passeren telkens wanneer dat karakter de focus van het spel is. Je kunt verkennen, reageren en beslissingen nemen om je personage in leven te houden en in het spel te blijven. Wanneer dit wordt gevraagd, geeft u de controller gewoon door aan de volgende speler zodat deze verder kan met zijn karakter. Van tijd tot tijd presenteert de game een samenvatting van hoe elke speler heeft gespeeld. We waren zo onder de indruk van de innovatieve en collaboratieve manieren waarop mensen Tot Dawn samen hebben gespeeld dat we deze functie hebben gemaakt om die manier van spelen te vergemakkelijken.

Gedeelde Verhaal-modus

man of medan

Het creëren van een verhaalspel met multiplayer heeft een aantal interessante ontwerpuitdagingen opgeroepen – waarvan de belangrijkste was in de Shared Story voor twee spelers en hoe beide spelers van een geweldig verhaal kunnen genieten wanneer ze elk verschillende dingen zien en geen van beiden alles ziet. Het heeft ook een aantal geweldige nieuwe ontwerp- en verhalende mogelijkheden gecreëerd waarvan we hopen dat het je zal verbazen. Wanneer jij en je vriend ‘uit elkaar gaan’, kun je niet zeker zijn dat je hun personage ooit nog zult zien! Het is tenslotte horror.

We denken dat het echt iets nieuws toevoegt aan het genre om online met een vriend te spelen, en we kunnen niet tevredener zijn met de resultaten.

Elke modus is anders, maar beide zijn beïnvloed door onze ervaring met Until Dawn. Toen Until Dawn op de markt kwam, waren we verrast en opgetogen over het aantal mensen dat het spel streamde. We hebben ongeveer 1 miljard keer bekeken op YouTube. We krijgen ook veel mensen die ons vertellen hoe leuk ze het vinden om samen met vrienden op de bank te spelen. Deze hebben allebei meegewerkt aan het oorspronkelijke ontwerp van The Dark Pictures Anthology en we besloten dat multiplayer samen met verhaal, personages en filmproductiewaarden de kern van de serie zou moeten zijn. In het kort hebben we The Dark Pictures Anthology vanaf de basis opgebouwd met multiplayer in gedachten.

Je eerste kans om dit uit te proberen, is in Man of Medan, de eerste in de serie. Deze game ziet vier Amerikaanse toeristen en hun onervaren kapitein op de duikvakantie van hun leven in de Zuid-Pacifische. Klinkt idyllisch toch? Fout, dingen veranderen al snel de bocht en het is aan jou wat er daarna gebeurt. Aangezien Man of Medan vertakkender is dan een van onze vorige games, moet je het spel vele malen herhalen om alle mogelijke scenario’s te ontdekken.

Of je nu solo speelt, online gedeeld verhaal of een couch-based filmavond, we hopen dat je een geweldige horrorervaring zult hebben. We kunnen niet wachten om te zien en horen hoe het met je gaat. Mijn advies? niet alleen spelen , niet doen.

Delen aub.

Wat je misschien ook leuk vind ?

Geef een reactie