Laatste Games 1

Apex Legends

  • Verschijningsdatum: Nu verkrijgbaar
  • Genre: Actie / Shooter
  • Uitgever: EA
  • Ontwikkelaar: Respawn Entertainment
Apex Legends | Official Launch Trailer | PS4

Overzicht

Vorm een team met Legends en domineer de Frontier

Stort je in een gloednieuwe battle royale-ervaring van Respawn Entertainment, de ervaren studio achter de Titanfall-serie.

Apex Legends is een gratis te spelen battle royale-shooter met een groeiend aantal speelbare personages, krachtige vaardigheden en honderden cosmetische upgrades.

Strijd samen voor roem en fortuin aan de rand van de Frontier, een nieuw gebied in het Titanfall-universum. Speel met verschillende legendarische personages in tactische teamgevechten en geniet van innovatieve gameplay die het battle royale-genre voorgoed zal veranderen.

SEASON ONE

Wild Frontier

Apex Legends | Season 1 – Wild Frontier Trailer | PS4

Stort je in het openingsseizoen van Apex Legends, Wild Frontier, en ontdek een scala aan nieuwe content en manieren om te spelen. Het seizoen gaat van start op 19 maart 2019 en duurt ongeveer 12 weken. Meng je in de strijd en ontdek:

Battle Pass — Koop deze in de game en ontgrendel 100 unieke beloningen tijdens het seizoen. 

Nieuwe Legend en buit — Dit seizoen komt er een nieuw personage bij. Kijk ondertussen ook uit naar een nieuw wapen dat wordt geïntroduceerd in de loop van dit seizoen. En het allermooiste is dat alle nieuwe Legends en wapens worden gelanceerd met een volledige set cosmetics die je vrij kunt spelen. 

Nieuwe items — In de loop van het seizoen komen er twee nieuwe items beschikbaar die een nieuwe en innovatieve draai geven aan het strategische element van de game.

Ontmoet de Legends

Je hebt lef, talent en heel veel geluk nodig om een Legend te worden. Kies een held en help je team met de unieke vaardigheden van jouw legendarische strijder.

Kenmerken

Vechten in teams

Sluit je aan bij de andere Legends en combineer jullie unieke vaardigheden om het perfecte team te vormen. Neem strategische beslissingen op het slagveld en pas je aan om nieuwe uitdagingen beter aan te kunnen.

Diverse personages

Vecht met een toenemend aantal krachtige Legends, allemaal met hun eigen persoonlijkheden, sterke punten en speciale vaardigheden.

Word steeds beter

Gebruik allerlei krachtige wapens, uitbreidingen en pantseronderdelen. Verzamel cosmetische upgrades om je personage en wapens te personaliseren en ontgrendel nieuwe manieren om je vaardigheden op het slagveld te laten zien.

Delen aub.

Wat je misschien ook leuk vind ?

1 Comment

Geef een reactie