Laatste nieuws

Bekijk de Days of Play 2019 Limited Edition ps4 console

De verbluffende nieuwe Steel Black PS4 is vanaf vandaag verkrijgbaar.

Hallo iedereen! Op het moment dat ik de nieuwe limited edition PS4 zag die werd gemaakt om de Days of Play-promotie van dit jaar te vieren, begon ik rond te vragen hoe ik er een van kon vinden.

Het goede nieuws is dat ik er een heb gevonden en ze hebben er foto’s van gemaakt met mijn betrouwbare Sony a9 + 90 mm f / 2.8 macrolens. Het slechte nieuws is dat ik het moest teruggeven.

Hoe dan ook, ik heb een paar mooie foto’s van de console gemaakt, die ik hier graag met je wil delen. Een paar dingen die ik heb opgemerkt tijdens het fotograferen:

De onderste helft van de eenheid is de standaard zwarte afwerking die u misschien al kent, maar de bovenste helft krijgt een opvallende “Steel Black” -behandeling – niet helemaal een volledige “matte” afwerking maar ook niet precies glanzend. Het voelt soepel aan, maar neemt geen vingerafdrukken op zoals een volledig glanzende afwerking.
De heilige symbolen versierd op de bovenkant / voorkant van de console hebben een prachtige geborstelde metalen afwerking en als ze het lichte juuuuust goed vangen … (je weet waarschijnlijk de meme die ik hier wil insluiten).
De controller lijkt op de Steel Black Dualshock 4 die je misschien al hebt of niet, maar de vier gezichtsknoppen op deze hebben een opvallende monochrome behandeling gekregen. Classy!
Ik wil er echt een.
Maar dat is genoeg van mij. Je bent hier voor foto’s! Feest je ogen hieronder, of klik hier om een ​​galerij van 4K-resolutie-afbeeldingen te bekijken (waarvan sommige zorgen voor machtige mooie bureaublad- en mobiele achtergronden, als ik het zelf zeg):

Delen aub.

Wat je misschien ook leuk vind ?

Geef een reactie