Laatste nieuws

Binnenkort begint de Days of Play-sale | Prachtige deals en een nieuwe Limited Edition PS4-console

Days of Play: 11 dagen aan geweldige aanbiedingen en een nieuwe limited edition PS4 , Grote besparingen op een enorm scala aan hardware en software

we zijn verheugd om aan te kondigen dat Days of Play terug is! Deze jaarlijkse wereldwijde promotie viert de gepassioneerde PlayStation-community, met een enorm dankwoord van ons voor al je steun het afgelopen jaar. Dankzij jou is PlayStation nog steeds de beste plek om te spelen, terwijl het een succes is voor games als God of War en Marvel’s Spider-Man. Van 7 tot 17 juni kun je geweldige deals over hardware, PlayStation-accessoires en een stapel exclusieve PlayStation 4-spellen vinden bij deelnemende winkels zolang de voorraad strekt.

Limited Edition PS4 Console

We introduceren ook een nieuwe Limited Edition Days of Play 1 TB PS4-console voor de promotieprijs van € 299,99 RRP op 7 juni. De console met beperkte oplage in Steel Black bevat de iconische PlayStation-vormen in reliëf in zilver op het bovenoppervlak, naast een bijpassende DualShock 4 draadloze controller. Deze speciale Days of Play PS4 is slechts een beperkte tijd beschikbaar, dus mis het niet!

Andere geweldige deals gedurende de 11 dagen zijn:


PlayStation 4 Jet Black-kortingskortingen, kom later terug voor meer details PlayStation VR-bundels: PS VR-startpakket voor € 199,99
PS VR Mega-pack voor€ 229,99
DualShock 4 en Special Edition DualShock 4 draadloze controllers – vanaf € 39,99 per stuk
Gold Wireless Headset voor £ 49,99 / € 59,99 en Platinum Wireless Headset voor € 149,99
Een ruime keuze aan spellen, waaronder: Days Gone voor € 49,99
God of War voor € 29,99
Marvel’s Spider-Man voor € 29,99
PlayStation Hits-spellen – geselecteerde titels voor € 14,99

Bovendien biedt de PlayStation Store geweldige deals voor blockbuster-games, deals voor PlayStation Plus en PlayStation Now; evenals aanbiedingen voor PlayStation Gear vanaf 7 juni. Blijf kijken voor meer informatie hier op PS Blog en meer op de Days of Play-site. Nogmaals bedankt aan jullie voor jullie geweldige steun het afgelopen jaar. Veel plezier met gamen! * Bij deelnemende detailhandelaars zolang de voorraad strekt.

Delen aub.

Wat je misschien ook leuk vind ?

Geef een reactie