Laatste nieuws

Blood & Truth

11 manieren om al je actieheldenfantasieën uit te spelen in Blood & Truth

Zet je PlayStation VR-headset op en bereid je voor. Ontdek hoe deze actievolle kaskraker de actieheld in je naar boven haalt, allemaal vanuit je eigen huis. 

“I’D LIKE A DINNER RESERVATION FOR TWELVE.”

1. Gebruik de technologie van je vijanden tegen ze

ps4 game Blood & Truth

Actiehelden gaan meestal niet uitgebreid tv kijken, maar dat komt omdat ze zoveel andere coole dingen moeten doen – maak bijvoorbeeld gebruik van het beveiligingscameranetwerk van je doelwit om alle hoeken en gaten van het gebouw te verkennen. Het is niet alleen handig om uit te pluizen hoeveel gewapende slechteriken je moet verslaan, maar ook om precies uit te zoeken waar een vervelende baas zich kan verstoppen, zodat je hem een bezoekje kunt brengen…

Je voelt je net:
Jason Bourne, op jacht naar zijn nietsvermoedende prooi

ps4 game Blood & Truth
“GET TO THE CHOPPA!”
2. De tactische zetten van de slechterik zijn niets nieuws voor jou
Als alle hoop verloren lijkt, kiest de vijand van een actieheld altijd het hazenpad en wordt het grote geschut ingezet. Dat betekent meestal dat die mooie helikopters die ze achter de hand houden, eindelijk worden gebruikt. Maar wees niet bang – het maakt niet uit wat je aartsvijand gebruikt, want je staat klaar met een supersnel voertuig en een groot automatisch wapen om het gevaarte op spectaculaire wijze weer op de grond te krijgen.
Je voelt je net:
De onverslaanbare Alex Munday van Charlie’s Angels
ps4 game Blood & Truth
3. De strijdkrachten geven je rugdekking
In je eentje de klus klaren is niet altijd de beste optie, zelfs niet voor bijna onverwoestbare actiehelden. Het is dus maar goed dat je vrienden in hogere kringen hebt die soms een explosief handje kunnen helpen. In Blood & Truth kun je niet direct luchtaanvallen inroepen, maar met het Special Forces-verleden van hoofdpersonage Ryan Marks kun je ervaren hoe het is om altijd een piloot achter de hand te hebben.
Je voelt je net:
Vrijwel elk lid van The Expendables 

“GOT TO CATCH THE RED EYE!”

4. Geniet van een extra spannende manier van vliegen

ps4 game Blood & Truth

Vliegvelden kunnen voor iedereen een drukke bedoening zijn, maar het is vooral lastig als je er een ontsnapte crimineel probeert te achtervolgen. Dat houdt een actieheld als Ryan Marks echter niet tegen; hij rijdt zo onder een grote straaljager om vervolgens via het onderstel aan boord te kruipen. Gevaarlijk en opwindend — en dat is nog voordat je weet wat je überhaupt te wachten staat…  

Je voelt je net:
De onvermoeibare Ethan Hunt uit Mission: Impossible

Blood & Truth
“SAY HELLO TO MY LITTLE FRIEND.”
5. Wegversperringen zijn al snel verleden tijd
Frustrerende verkeerssituaties zijn nauwelijks een uitdaging voor een doorgewinterde actieheld, maar als het gaat om de wegversperringen die je in het spel tegenkomt, ben jij in het voordeel. Met een paar goed gerichte schoten van Ryan’s pistool verniel je alles wat je in de weg staat, dus haal je voet vooral niet van het pedaal.
Je voelt je net:
De ontastbare Harry Tasker uit True Lies
Blood & Truth
“SHAKEN, NOT STIRRED.”
6. Explosies worden een stoer hulpmiddel
Niet elke explosie in Blood & Truth wordt door jou veroorzaakt, maar dat betekent niet dat je niet de kans krijgt om er stoer uit te zien terwijl alles om je heen in vlammen opgaat. Zelfs als je vast komt te zitten in een liftschacht zijn golvende vuurballen slechts een handig aandrijfmechanisme terwijl je op volle snelheid naar de bovenste verdieping wordt gestuwd.
Je voelt je net:
James Bond, aan het einde van een rommelige missie 

“HASTA LA VISTA, BABY.”

7. Je hebt slechts één goed schot nodig om van al je problemen af te zijn

Waarom zou je met een raketwerper of minigun rondzeulen om honderden zwaar bewapende slechteriken om te brengen, als je met één goed gerichte kogel van een klein pistool hetzelfde doel kunt bereiken? Of je nu in de woestijn bent of op een gevaarlijke bouwplaats, als er iets explosiefs in de buurt is, kun je de zaken snel afhandelen.

Je voelt je net:
Een ijskoude T-800 uit Terminator 2

“I HAVE A VERY PARTICULAR SET OF SKILLS.”

8. Voor jou is geen enkele deur echt gesloten

Blood & Truth
Een belangrijke taak als veelzijdige actieheld is om nergens op te vallen, of je nu achter de vijandelijke linies wilt zien te komen of beveiligde gebouwen in wilt sluipen. Blood & Truth geeft je de kans om Ryan’s vingervlugheid te gebruiken om belangrijke items zoals beveiligingspasjes te vinden en overal binnen te komen als dynamiet niet tot de mogelijkheden behoort.
Je voelt je net:
Een geniepige Napoleon Solo uit The Man from U.N.C.L.E.
Blood & Truth
“NOW I KNOW WHAT A TV DINNER FEELS LIKE.”
9. Ventilatieschachten zijn binnendoorweggetjes
Het is één ding om het zwaar beveiligde casino van een maffiabaas in te sluipen, maar het is heel wat anders om je goed verstopte en bewaakte doelwit te bereiken. Hier komen ventilatieschachten goed van pas, waarmee je zonder gezien te worden door de drukke gangen kunt sluipen voordat je iedereen met getrokken wapens komt verrassen.
Je voelt je net:
John McClane uit Die Hard, natuurlijk. 
Blood & Truth
“YOUR MOVE, CREEP.”
10. Je wordt de ultieme wapenmeester
Hoewel de meeste personen er moeite mee hebben om op hun hoofd te tikken en tegelijkertijd over hun buik te wrijven, moet je in Blood & Truth moeiteloos kunnen multitasken. Dag in dag uit slechteriken uitschakelen, kunsten uithalen met je pistolen, vijandelijk vuur ontwijken en granaten proberen te vangen — het hoort er allemaal bij. Je handen zijn niet alleen vernietigende hulpmiddelen — je zorgt er ook nog eens voor dat het er stoer uitziet.
Je voelt je net:
John Wick — met een vleugje wapenliefde à la Robocop 

“I AIN’T GOT TIME TO BLEED.”

11. Je kunt ramen omtoveren tot nooduitgangen

Blood & Truth
Je kunt niet altijd stoer weglopen van elke letterlijk en figuurlijk explosieve ontmoeting die je te verduren krijgt. Soms is het verstandiger om te vluchten en ‘m te smeren via de dichtstbijzijnde uitgang, zelfs als dat een gesloten raam is. Je bent pas een echte actieheld als je op grote hoogte uit een raam kunt springen en er zonder kleerscheuren vanaf kunt komen – en telkens zie je er weer fantastisch uit.
Je voelt je net:
Ethan Hunt uit Mission: Impossible

Perfect spel

Wij hebben hem al kunnen uittesten en dit is echt een heel leuk spel

7.8
Gameplay:
9
Grafisch:
7
Geluid:
7.5

Delen aub.

Wat je misschien ook leuk vind ?

Geef een reactie