Laatste Games

Call of Duty: Black Ops 4

  • Verschijningsdatum: Nu verkrijgbaar
  • Genre: First Person Shooter
  • Uitgever: Activision
  • Ontwikkelaar: Treyarch

Als eerste op de PlayStation

Call of Duty Black Ops 4
Schiet je een weg door zowel gratis content die na de release is uitgebracht als feestelijke evenementen dankzij de nieuwe gamemodi — als eerste beschikbaar op PS4. In de drie epische modi Multiplayer, Zombies en Blackout kun je genieten van de terugkeer van Nuketown, nieuwe Specialists-personages en nog veel meer. 

Multiplayer

De multiplayer speelt zich af tussen Black Ops 2 en Black Ops 3 en is helemaal opnieuw vormgegeven, met meer keuze, meer speelmogelijkheden en een competitieve ervaring die intenser is dan ooit.

Call of Duty®: Black Ops 4 | Multiplayer Reveal Trailer | PS4

Specialisten

Black Ops 4 bevat nieuwe specialisten en bekende specialisten die opnieuw zijn vormgegeven, elk met een eigen gevechtsprofiel en vaardigheden. De specialisten beschikken ook over unieke wapens en uitrustingen. Je moet dus zowel strategisch als creatief te werk gaan en de juiste manschappen selecteren voor de speelstijl en het speltype van je keuze.

Call of Duty Black Ops 4
Verplaatsing en tempo
De multiplayer-gevechtsactie is tactischer en vloeiender dan ooit, en speelt zich nu voornamelijk af op de grond: de mega-sprongen en het muurrennen van eerdere games behoren tot het verleden. Ook het gezondheidssysteem is vernieuwd en zorgt ervoor dat je heel strategisch te werk moet gaan en het juiste moment moet kiezen om je gezondheid te herstellen.
Call of Duty Black Ops 4
Teamwork
De multiplayer van Black Ops 4focust op tactisch teamspel en beloont alle speelstijlen die bijdragen tot het succes van het team, niet alleen je eigen prestaties. Je kunt je eigen talenten slim combineren met die van andere spelers en zo als team sterker zijn dan de losse spelers uit je team.

Blackout

Het gloednieuwe speltype Blackoutis een Battle Royale waarin de meeste spelers ooit het tegen elkaar opnemen op de grootste kaart uit de geschiedenis van Call of Duty.

Call of Duty Black Ops 4
Bekende personages en locaties
Blackoutbevat klassieke speelbare personages uit eerdere Black Ops-games en een gigantische kaart met locaties die zijn geïnspireerd op populaire Black Ops-multiplayerkaarten, waaronder gebieden uit Nuketown en Firing Range.
Call of Duty Black Ops 4
Klassieke wapens en voertuigen
Blackout bevat klassieke Black Ops-wapens met verschillende typen munitie en uitrustingen die spelers op de hele kaart kunnen oprapen of afpakken. Spelers kunnen ook overal in verschillende land-, zee- en luchtvoertuigen stappen.

Call of Duty Zombies

Call of Duty Zombies bestaat alweer 10 jaar en Black Ops 4viert dat met drie complete Zombie-ervaringen, het grootste aantal dat ooit bij de release van een game beschikbaar is geweest.

Call of Duty: Black Ops 4 | Zombies – Chaos Story Trailer | PS4

Blood of the Dead

Deze derde kaart is gebaseerd op het populaire Mob of the Dead. De drie oorspronkelijke personages uit de vorige Zombies-verhaallijn belanden in een mystieke dimensie van Alcatraz.

XI

IXspeelt zich af in het oude Rome, waar onze vier hoofdpersonages in een arena belanden waar rituele offers worden gebracht.

Voyage of Despair

In Voyage of Despair bevind je je aan boord van een monumentaal schip, de RMS Titanic. Onze vier hoofdpersonages proberen de waarheid te ontrafelen achter het lot van de gedoemde passagiers van het schip.

Call of Duty: Black Ops 4 – Digital Deluxe Edition

Specialist-outfit
Speciaal wapen
Black Ops Pass is inclusief Day 1-bonus:

Black ops pass
Classified Zombies Experience
4 gloednieuwe Zombies-ervaringen
12 multiplayer-maps
4 exclusieve Blackout-personages

DE STRIJD IS NOG MAAR NET BEGONNEN

Call of Duty: Black Ops 4 – Black Ops Pass

Ga voor de ultieme Black Ops 4-ervaring met extra content voor elke fan, variërend van nieuwe multiplayer-maps en gear tot exclusieve Blackout-personages en spannende nieuwe Zombies-avonturen.

reaper | shadowman
E xclusieve Blackout-personages: Shadowman en Reaper.
dead of the night | Classified zombies experience
Twee nieuwe spannende zombies-avonturen: Dead of the Night en Classified.
Elevation | madagascar
Twee intense nieuwe multiplayer-maps: Madagascar en Elevation.

KRIJG BOVENDIEN 1000 CALL OF DUTY-PUNTEN + 300 NEBULIUM PLASMA

Ps4 aanbieding
EXCLUSIEF VOOR PS4
Zwarte 1 TB PS4 Pro-bundel
Wees er klaar voor op dag één: deze exclusieve bundel bevat de volledige basisgame met daarbij een Zwarte 1 TB PS4 Pro en Classic Black Dualshock 4 draadloze controller.
Vraag bij je plaatselijke winkel naar de beschikbaarheid.
Ps4 aanbieding
EXCLUSIEF VOOR PS4
Zwarte 500 GB PS4 Slim-bundel
Wees er klaar voor op dag één: deze exclusieve bundel bevat de volledige basisgame met daarbij een Classic Black 500 GB PS4 Slim en Classic Black Dualshock 4 draadloze controller.
Vraag bij je plaatselijke winkel naar de beschikbaarheid.
Ps4 aanbieding

EXCLUSIEF VOOR PS4
Zwarte 1 TB PS4 Slim-bundel
Wees er klaar voor op dag één: deze exclusieve bundel bevat de volledige basisgame met daarbij een Classic Black 1 TB PS4 Slim en Classic Black Dualshock 4 draadloze controller.
Vraag bij je plaatselijke winkel naar de beschikbaarheid.

Delen aub.

Wat je misschien ook leuk vind ?

Geef een reactie