Laatste nieuws

Conan Chop Chop

Conan Chop Chop

Conan Chop Chop verandert de iconische avonturen van Barbaren in een multiplayer schurk zoals met stokfiguren.

Conan Chop Chop | Reveal Trailer| PS4

Zeven redenen waarom u deze unieke kijk op een fantasie icon wilt bekijken, het spel komt in september.

op 1 april kondigden we vrij grof het multiplayer schurk hack en slash-spel Conan Chop Chop aan als een grap van de April Fools ‘Day. Maar verrassing! De game is heel echt en zal op 3 september verschijnen!

Ik wacht al geruime tijd op deze dag. De feedback die we ontvingen na de aankondiging van Conan Chop Chop op April Fools ‘Day was simpelweg geweldig. We wisten toen al dat we een edelsteen in onze handen hebben en ik weet dat het voor iedereen hier een ontbering is geweest om het geheim te houden. Vandaag mag ik eindelijk het goede nieuws doorbreken: het spel is niet alleen echt, het is ook echt!

Ik zal zelfs zover gaan dat ik dapper verklaar dat Conan Chop Chop het meest realistische spel met stokfiguren zal zijn dat zich afspeelt in de woeste wereld van Hyboria ooit.

Conan Chop Chop is ontwikkeld door onze Australische vrienden bij Mighty Kingdom en door ons uitgegeven bij Funcom. Het is een rogue-achtige hack-en-slash-game, waarin je de plannen van de boze tovenaar Thoth-Amon moet tegenwerken. Hij is van plan om de even eviler-wizard Xaltotun tot leven te wekken en zal de wereld veroordelen tot een eeuwigheid van duisternis en slavernij, mocht hij slagen.

Alleen jij kunt hem stoppen, maar om dat te doen moet je al je sluwheid gebruiken. Al je bedrog. Je moet al je moed en zwaardmanschap oproepen. Je moet … ChopChop!

Conan Chop Chop

1. Neem vrienden mee

Er gaat niets boven een goede oude coöperatieve bank, en Conan Chop Chop biedt precies dat. Je kunt het spel spelen in de 1-4-spelermodus en kiezen uit een diverse heldencast uit het Conan-universum. Er is Pallantides, commandant van de Zwarte Draken. Valeria, de avonturier. Bêlit, de piraat-koningin. En natuurlijk Conan the Cimmerian Barbarian zelf. De spelers hebben verschillende statistieken geschikt voor verschillende speelstijlen.

2. Ga op speurtochten van zuiver episch gehalte

Ongeacht of u op zoek bent om de wereld te redden, u kunt op één ding vertrouwen: er zullen stedelingen zijn die uw taak triviaal vinden. Ze zullen je in plaats daarvan lastig vallen met hun eigen speurtochten, maar af en toe mogen ze je belonen. De stads- en buitenwijken zullen ook vol zitten met mensen die je items, verbruiksartikelen en zelfs nieuwe voordelen voor je zuurverdiende goud proberen te verkopen.

3. Verken in elke richting

Moedig het stuifzand van Koh, verken de donkere bossen in Darkwood, beweeg dapper door het verschroeiende land Hyperboria en zie de ijzige wereld van Vanaheim. Conan ChopChoplets verken je naar links, rechts, boven en beneden! Een ervaren speler kan zelfs springen, bewegen of diagonaal bewegen, wat resulteert in de ultieme 3D-ervaring.

Conan Chop Chop
Conan Chop Chop

4. Loot, buit en meer buit

Beheers de fijne kunst om de hoofden van je vijanden tactvol met een bezem te bashen en ze te veranderen in suey met een bastaardzwaard. Conan ChopChop bevat verschillende soorten wapens, snuisterijen en legendarische items, elk geschikt om elke gewelddadige manier van spelen aan te passen die je maar kunt bedenken.

5. Masterastonising-combo’s

Voer de adembenemende 360 ​​° spinaanval uit om schedels om je heen te kraken. Dash vooruit met de snelheid van het licht. Zwaai met je zwaard zowel in de lengte als zijwaarts in een spel waarbij je naar lucht snakt terwijl je worstelt om de pure awesomeness van je vechtbewegingen te vatten.

6. Meedogenloze bazen

Eindelijk een spel waarin je je vaardigheden kunt testen tegen een gigantische gorilla in een cape! Voordat je Thoth-Amon onder ogen ziet, moet je bazen verslaan, zoals The Giant Sand Worm of Köther The Frost Giant ofVanaheim, allemaal met hun eigen set moordenaarshiften, zoals Lava Reflux, Tail Whip en Lexoglob.

7. Infiniter-spelbaarheid

Geheel willekeurige kaarten en heel veel wapens en vaardigheden om uit te proberen, zorgen ervoor dat elke nieuwe game een heel nieuwe ervaring wordt. Je zult meer dan eens doodgaan, maar je kunt nieuwe wapens ontgrendelen die beschikbaar zijn voor je volgende playthrough.

Delen aub.

Wat je misschien ook leuk vind ?

Geef een reactie