Laatste Games

Dauntless

Dauntless

Leef om te jagen

Jaag op gigantische monsters en vervaardig je eigen uitrusting in een free-to-play co-op actie-RPG

  • Verschijningsdatum: Nu verkrijgbaar
  • Genre: Roleplaying-game / Actie
  • Uitgever: Epic Games
  • Ontwikkelaar: Phoenix Labs

SLUIT JE AAN BIJ DE SLAYERS

Sluit je aan bij miljoenen spelers en jaag samen op gigantische monsters in Dauntless, een stijlvolle actie-RPG van Phoenix Labs.

Als Slayer ben jij de enige die staat tussen jouw wereld en de Behemoths die haar willen verorberen. Vorm samen met maximaal drie andere Slayers een team en vecht tegen monsters van eindbaas-proporties in uitdagende coöpgevechten. 

Breid je arsenaal uit door dodelijke wapens en krachtige pantsers te vervaardigen van de wezens die je verslaat – allemaal in een immense, free-to-play online wereld. Van het grensdorpje Ramsgate tot de turbulente uithoeken van de Maelstrom: er is ontzettend veel om te ontdekken en te beschermen.

Dauntless | Console Launch Trailer | PS4
Dauntless

Werk samen

Jaag samen met je vrienden uit de hele wereld, ongeacht op welk platform ze spelen. Scherp je vaardigheden aan en vernietig de sterke, wilde en bloeddorstige Behemoths, die al het leven in jouw wereld willen opslokken.

Dauntless

Geef je eigen legende vorm

Gebruik de krachten van de Behemoths door hun onderdelen te veranderen in machtige hulpmiddelen. Ontwikkel je eigen stijl met behulp van verf, cellen, transmog-stenen en unieke wapen-upgrades.

Dauntless

Altijd free-to-play

Beleef de komende jaren nieuwe avonturen dankzij regelmatige updates, nieuwe onderdelen en seizoenscontent allemaal gratis. 

Begin nu met spelen

Dauntless

Dauntless is een free-to-play online actie-RPG van Phoenix Labs. Vecht tegen reusachtige monsters, smeed krachtige wapens en vervaardig pantsers in een levendige free-to-play online world.

Maak je klaar voor reguliere updates, seizoensevents, nieuwe Behemoths en nog veel meer, in een rijk en constant evoluerend universum.

Delen aub.

Wat je misschien ook leuk vind ?

Geef een reactie