Laatste nieuws

Deze maand bij PS Plus | Juni 2019

Je maandelijkse games voor juni

Download in juni voor € 74,98 aan games. 

PS Plus - June 2019 | Sonic Mania + Borderlands: The Handsome Collection (EN)
Gratis Games

Borderlands: The Handsome Collection

Schiet je een weg door Pandora in deze collectie vol actie met Borderlands 2 en Borderlands: The Pre-Sequel.

Speel met maximaal drie andere spelers als Vault Hunter en wapen jezelf met ontelbare wapens om het op te nemen tegen woeste wezens en het kwaadaardige meesterbrein Handsome Jack in Borderlands 2.

Veroorzaak chaos in Borderlands: The Pre-Sequel en speel met de zwaartekracht om vijanden van bovenaf uit te schakelen met ijs- en laserwapens.

Sonic Mania

Sonic Mania

Speel klassieke levels met een modern tintje om het verleden en de toekomst van het icoon van Sega te vieren.

Je kunt spelen als ’s werelds snelste egel Sonic, door de levels vliegen als Tails of de brute kracht van Knuckles gebruiken om obstakels te overwinnen terwijl je vecht tegen Dr. Eggman en zijn leger van Hard Boiled Heavies.

Bezoek gedenkwaardige zones zoals Chemical Plant en Lava Reef en verken nieuwe gebieden. Race door de loop-de-loops, verzamel ringen en neem het op tegen eindbazen in spannende gevechten.

Fortnite

PS Plus Carbon Pack

GRATIS BUIT VOOR LEDEN Knal je een weg naar een zoete Victory Royale met een Back Bling-set en een nieuwe Commando-outfit uit het PS Plus Carbon Pack, nu verkrijgbaar.

GRATIS APEX LEGENDS GEAR
Scoor gratis wapenskins voor het VK-47 Flatline-aanvalsgeweer en het automatische pistool RE-45, plus een Legend-skin en een banner voor zowel Gibraltar als Bloodhound — je vindt ze allemaal in het PS Plus Play Pack.

Delen aub.

Wat je misschien ook leuk vind ?

Geef een reactie