Laatste Games

Dreams

Dreams

Droom alles, speel alles

Creëer, speel en deel je eigen games en ervaringen in de ongelooflijke, nieuwe titel van het team achter LittleBigPlanet en Tearaway.

  • Verschijningsdatum: TBC
  • Genre: Avontuur
  • Uitgever: SIEE
  • Ontwikkelaar: Media Molecule

Game-overzicht

Betreed een wereld met eindeloze mogelijkheden

Dreams is een buitengewone grenzeloze ervaring waarin je alles kunt maken, van interactieve avonturen en platformers tot shoot ’em ups, puzzels en meer. Alles kan.

Je kunt je creaties delen met een enorme online community, waar je ook de creaties van andere spelers kunt bekijken, ze kunt combineren, of hun items, omgevingen en personages kunt gebruiken in je eigen games.

Weet je niet waar je moet beginnen? Verken de actie en avontuur van de verhaalmodus van Dreams, waarin je drie spannende verhalen speelt waarbij je leert wat er allemaal mogelijk is met de krachtige tools van de game.

Dreams | The Game Awards Trailer | PS4

Koop Dreams Creator Early Access

Als je niet kunt wachten om de wereld te laten zien wat je kunt maken in Dreams, is dit je kans. Download de Dreams Creator Early Access in de PlayStation Store en breng je wildste ideeën voor games, kunst, films en muziek tot leven met de krachtige ontwerptools die in de volledige game worden gebruikt.

Met Dreams Early Access kun je eigen creaties maken, creaties van anderen spelen, sociale features gebruiken en feedback geven aan de ontwikkelaar Media Molecule. Dit is een beperkte release, dus mis deze kans niet en ga snel aan de slag. 

Dreams Early Access | Launch Trailer | PS4

Alles wat je moet weten over Dreams

Wat is Dreams?

Ontdek hoe je je wildste fantasieën werkelijkheid kunt maken met een blikje achter de schermen bij Dreams. 

Dreams | What is Dreams? | PS4

De kunstzinnige droom – verken de verhaalmodus van Dreams

Duik in de verschillende werelden van Art, D-Bug, Frances, Foxy en Lancewing tijdens de verhaalmodus van Dreams in dit filmpje. 

Dreams | Introducing Story Mode | PS4

Dromen vormgeven – een omgeving creëren

Leer zelf hoe makkelijk het is om een prachtig landschap te ontwerpen en te verkennen met art director Kareem Ettouney van Media Molecule. 

Dreams | Making an Environment in 5 Minutes | PS4

Dromen vormgeven – een level creëren

Wek je briljante game-ideeën in een handomdraai tot leven met de snelle en intuïtieve tools van Dreams, zoals leveldesigner John Beech van Media Molecule laat zien. 

Dreams | Creating a Level in Under 10 Minutes | PS4

Op dit moment willen we spelers een manier geven om deel te nemen aan de games die we maken. Met Dreams was onze ambitie vanaf het begin alle tools die nodig waren om games te maken in één toegankelijk pakket te plaatsen – en spelers in staat te stellen hun creatieve stempel op de wereld te drukken vanuit hun woonkamer. We willen dat community’s kunnen creëren op een manier die leuk, snel en expressief is en kijken waar ze het volgende mee naartoe nemen.

Tijdens onze beta zagen we dat spelers zo’n ongelooflijke hoeveelheid dingen creëerden. Slimme puzzelplatforms, humeurige first-person-avonturen, prachtige interactieve schilderijen, superleuke films en zoveel andere fantastische dingen. Hoewel het is waar we op hadden gehoopt – we hadden geen idee hoe ingenieus en geweldig de resultaten zouden zijn (en onze ogen hebben misschien een beetje water gegeven).

Dus in de eerste plaats willen we alleen maar iedereen bedanken die heeft deelgenomen aan de bèta en alle prachtige creaties die je hebt gemaakt. Deze video is slechts een deel van al het plezier dat je hebt gebracht aan de Dreamiverse:

Thank you, CoMmunity | #DreamsPS4

Zoals je wellicht weet, heeft ons kleine team al heel lang gewerkt aan Dreams. Beta was een zeer belangrijke stap voor ons – het bevestigde dat onze toolset klaar is voor community – maar we hebben nog meer werk te doen op andere gebieden. Elke game-ontwikkelaar wil dat zijn spel perfect is – en we zijn niet anders. We hebben zoveel ambities voor Dreams en de bèta herinnerde ons eraan dat Dreams pas echt tot leven komt in de handen van jullie allemaal – de gemeenschap.

Dus we hebben onze kin gekrast en geprobeerd de beste manier te vinden om het spel in de handen van onze meest enthousiaste dromers te brengen en ons in staat te stellen het voor iedereen te blijven bewerken en polijsten.

En … we hebben besloten om dit voorjaar live te gaan en Dreams in Early Access op PlayStation uit te geven OMG DAT IS ER GEBEUREN!

Wat is vroege toegang van de maker?

Early Access heeft niet alles wat de volledige versie van Dreams zal bieden, maar je krijgt 100% van dezelfde Dreams-tools die we elke dag bij MM hebben gebruikt om onze inhoud te maken. Evenals leuke, diepgaande interactieve tutorials voor alle vaardigheden en levels en Mm-bewerkte arcade-games die klaar zijn om te spelen en remixen. Als u zich bij ons heeft aangemeld tijdens de bètaperiode, heeft u ook uw bèta-creaties om naar terug te keren. Onderweg voegen we tijdens de Early Access-periode meer functies, zelfstudies, arcade-niveaus en activa toe, terwijl we ons concentreren op de volledige inhoud van de startpagina’s.

Net als met LittleBigPlanet, hebben we altijd gepland om Dreams met de community te evolueren en dit is nog maar het begin. We gebruiken Early Access om ons te helpen prioriteit te geven aan alle geweldige dingen waar we al aan werken en feedback te krijgen terwijl de speler zich moet ontwikkelen en evolueren. Met verfijningen, bugfixes en gloednieuwe functies onderweg – we beginnen de live-servicekant van Dreams af, zodat de gemeenschap de eerste blik krijgt op hoe we het spel blijven ondersteunen.

En natuurlijk is er geen NDA, dus je kunt streamen, entertainen, lesgeven, samenwerken en delen naar hartenlust.

Voor wie is Early Access?

Early Access is voor videomakers die vanaf het begin deel willen uitmaken van de Dreams-ervaring. Mensen die creaties van anderen maken, spelen, betrokken raken bij de sociale functies van Dreams en ons feedback geven. Als je een maker bent – dit is echt iets voor jou – heeft de Dreamiverse behoefte aan curators, smaakmakers, testers – het is een goed moment om je niche te veroveren.

Het belangrijkste is om te weten dat de Dreamiverse zich om je heen gaat vormen, dus als dat je opwindt, schrijf je dan in. Als je deelnam aan de bèta en het gevoel had dat Dreams nog niet volledig genoeg voor je was, of als je meer mediamolecuul-gamecontent wilde, dan is Early Access misschien niet voor jou. We werken aan al deze dingen in deze periode, zodat je alles hebt wat je nodig hebt op je eerste dag in de Dreamiverse.

Deze Dreams Early Access is een strikt beperkte uitgave om ervoor te zorgen dat we de kans krijgen om naar iedereen te luisteren, dus zorg ervoor dat je je exemplaar zo snel mogelijk vastloopt!

Wanneer deze wordt uitgebracht, is Dreams Early Access digitaal beschikbaar via de PlayStation Store voor een prijs van € 29,99. Early Access is beschikbaar in het VK, de VS, Australië, Oostenrijk, de Benelux, Nieuw-Zeeland, Frankrijk, Zwitserland, Italië, Duitsland en Spanje.

We zijn erg enthousiast dat we dit voorjaar live gaan en kijken er naar uit om je op de hoogte te houden van het magische gebeuren in Mm Towers.

Als je de eerste wilt zijn om op de hoogte te worden gebracht van de Early Access live date, meld je dan hier aan voor updates.

Bij voorbaat dank aan iedereen die met ons op deze reis komt.

Het gebeurt mensen! Begin deze lente te dromen!

Delen aub.

Wat je misschien ook leuk vind ?

Geef een reactie