Laatste nieuws

EA acces playstation

EA acces playstation

Eindelijk is het dan zo ver , wij kunnen ook gebruik maken van EA acces op de playstation het heeft een lange tijd geduurd voordat playstation gebruikers gebruik konden maken van EA acces .

Speel het beste van EA

WAT IS EA ACCESS?

Het is een dienst voor videogames voor PlayStation 4 en Xbox One waarmee je de beste games van EA zo veel kunt spelen als je maar wilt.

Krijg exclusieve vroege demo’s

Probeer EA-games voordat ze uitkomen. Je voortgang gaat mee naar de volledige game, als je die koopt. 

Krijg 10% korting op alle digitale EA-aankopen

Bespaar op digitale EA-content op PS4, zoals hele games, season passes, DLC en FIFA Ultimate Team-content.

Krijg toegang tot de Vault

Speel het beste uit EA’s gigantische bibliotheek PS4-games met een verzameling games die direct voor je klaarligt – en er komt nog veel meer aan.

EA Games

SPEEL FIRST-TRIALS

Probeer de nieuwste games van EA al dagen vóór de release. Je voortgang wordt overgezet naar de volledige game als je deze koopt.

Wat kost EA Access? En hoe lang is mijn lidmaatschap geldig?

Een EA Access-lidmaatschap kost maar € 3,99 per maand. Als je één EA-game koopt, heb je dat bedrag er al uit dankzij jouw 10% korting. Of je kunt nog meer besparen met een jaarlidmaatschap voor maar € 24,99.

Welke games krijg ik met EA Access?

Je kunt alle games in onze uitgebreide collectie spelen, zoals:

 • FIFA 18
 • De Sims 4
 • Madden NFL 19
 • STAR WARS Battlefront II
 • UFC3
 • Battlefield 1
 • Need for Speed Payback
 • Plants vs Zombies Garden Warfare 2
 • UNRAVEL 2
 • Skate 3
 • Fe

En de lijst blijft maar langer worden! 

Hoe lang mag je EA Access-games spelen?

Zolang je abonnee bent! Je kunt elke game in onze gigantische collectie onbeperkt spelen, zolang je over een actief lidmaatschap beschikt. Er worden geen games uit de collectie verwijderd (behalve in uitzonderlijke gevallen, bijvoorbeeld wanneer de spelservers van een game gesloten worden), dus je kunt er altijd van op aan dat je games klaar staan om gespeeld te worden.

Moet ik verbonden zijn met het internet om EA Access te gebruiken?

Je moet online zijn om Play First-proefversies te spelen, games uit de collectie te downloaden en online functies zoals multiplayer te gebruiken. Voor de rest kun je de verbinding verbreken en de content zoveel je wil offline spelen.

Heb ik een PlayStation Plus-account nodig om EA Access te gebruiken?

Nee, je kan lid worden zonder PlayStation Plus, als je wilt. Maar je hebt wel een lidmaatschap erop nodig als je gebruik wilt maken van online functies van de games in de verzameling (zoals online multiplayer).

Welke games komen binnenkort naar EA Access? Wat is de beste plek om op de hoogte te blijven van EA Access?

Achter de schermen zijn we altijd wel met iets bezig, en we doen ons best om je zo snel mogelijk te laten weten wat je kunt verwachten. Bekijk de EA Access console app, de Nieuws sectie van onze site of Twitter en Facebook voor de laatste info over wat eraan staat te komen. Je kan je ook opgeven voor onze nieuwsbrief.

Hoe krijg ik toegang tot EA Access op de pc?

EA Access is momenteel alleen beschikbaar voor Xbox One en PlayStation 4. Op de pc kan je gebruikmaken van onze soortgelijke dienst, Origin Access, voor dezelfde geweldige voordelen.

Hoe zeg ik mijn EA Access-lidmaatschap op? Wat gebeurt er als ik mijn lidmaatschap opzeg?

We zouden het jammer vinden je te zien vertrekken, maar we zullen het niet nodeloos moeilijk maken. Je kunt je abonnement opzeggen wanneer je maar wil. Ga hiervoor naar https://account.microsoft.com/services/, kies ‘Betalen en factureren’ en zeg je lidmaatschap daar op.

Als je je lidmaatschap opzegt, verlies je na afloop van je huidige termijn toegang tot alle voordelen van EA Access, waaronder toegang tot proefversies en de games in onze collectie. Opgeslagen spellen blijven wel bewaard, dus je kunt altijd verder gaan waar je gebleven was als je besluit weer lid te worden.

Eerlijk is eerlijk ik denk wel dat dit het waard is om te proberen

Delen aub.

Wat je misschien ook leuk vind ?

Geef een reactie