Laatste Games

Fifa 19

Kampioenen staan op

Maak deel uit van de populairste voetbalfranchise ter wereld met FIFA 19 en FIFA Ultimate Team.

  • Verschijningsdatum: Nu verkrijgbaar
  • Genre: Sports
  • Uitgever: Electronic Arts
  • Ontwikkelaar: EA Vancouver
Fifa 19

Ervaar de grootsheid

Bereid je voor op een voetbalervaring van wereldklasse, op en naast het veld, met FIFA 19 van EA SPORTS, inclusief de krachtige Frostbite-engine en de officiële UEFA Champions League-licentie.

FIFA 19 beschikt over uitgebreide gameplay-mogelijkheden waarmee je op elk moment van de wedstrijd alle actie op het veld naar je hand zet. 

Ontdek de dramatische afsluiting van het verhaal van Alex Hunter in The Journey: Champions, een nieuw speltype in het populaire FIFA Ultimate Team en nog veel meer.

FUT


Het debuut van de Champions League in FIFA 19

FIFA 19 zit boordevol actie uit de UEFA Champions League, dankzij de officiële wedstrijdpresentatie, verschillende toernooi-ervaringen, waaronder de Europa League en de Super Cup en de nieuwe commentatoren Derek Rae en Lee Dixon.

AFTRAP NIEUWE STIJL

Welkom bij House Rules

FIFA 19 | The New Kick-Off

Als je zin hebt om de regels van het spel te veranderen, of helemaal zonder regels wilt spelen, dan is House Rules echt wat voor jou. Start een wedstrijd en bepaal zelf wat wel en niet mag:

  • Survival: Elke keer dat je scoort, wordt een willekeurige speler uit je team verwijderd (behalve de doelman) om het nog spannender te maken. 
  • No Rules: Alles mag: er wordt niet gefloten voor buitenspel of overtredingen. 
  • Long Range: Een goal in het strafschopgebied telt voor één doelpunt. Als je van buiten de 16 meter scoort, telt het voor twee doelpunten. 
  • First to…: Bepaal zelf wanneer iemand de wedstrijd wint, bijvoorbeeld wanneer je als eerste scoort of als eerste drie doelpunten maakt.
  • Headers & Volleys: Je mag alleen met een kopbal of vanuit een volley scoren. Vrije trappen en strafschoppen tellen ook, maar alle andere doelpunten worden afgekeurd. 

HET POPULAIRSTE FIFA-SPELTYPE

FIFA 19 Ultimate Team

Stel je ultieme dreamteam samen in het populairste speltype van FIFA. Met de nieuwe FUT ICONS beschik je over legendarische spelers uit de voetbalgeschiedenis. Voeg ze toe aan je team en neem het op tegen spelers met jouw skillniveau uit de hele wereld in het nieuwe speltype Division Rivals.

Kenmerken

FIFA 19 introduceert nieuwe interactie-mogelijkheden op het veld en nieuwe systemen waarmee je je strategie kunt perfectioneren.

Active Touch System

Neem de bal aan en speel hem soepeler dan ooit, met een creativiteit die past bij jouw persoonlijke speelstijl.

Maak handig gebruik van de nieuwe opties voor balaanname om je tegenstander op het verkeerde been te zetten, waaronder de ‘disguised trap’, ‘flick-up volleys’ of zelfs skill-specifieke animaties, zoals de ‘Neymar Jr. Trap’.

Dynamische tactieken

Verzin meerdere tactische aanpakken en pas zowel vóór als tijdens de wedstrijd verschillende instellingen aan met de richtingstoetsen.

In elke tactische aanpak worden spelsystemen, mentaliteiten en offensieve en defensieve speelstijlen gecombineerd, zodat je je gameplay makkelijk aan elke situatie kunt aanpassen.

Getimede afmakers

Met getimede afmakers voeg je nog meer controle toe aan je scoringskansen, of je nu van buiten de 16 meter, met een kopbal of met een subtiel tikje probeert te scoren.

Je kunt het gebruiken bij elk type aanval, zoals een kopbal, volley, klasseschot en zelfs een omhaal. Maar vergeet niet: hoe moeilijker het schot, hoe sneller je een fout maakt.

Screenshots en filmpjes

FIFA 19 | Champions Rise This Holiday ft. Neymar Jr & Mbappe | PS4

Beste fifa ooit

Dit is toch wel de beste in de fifa reeks jammer dat de servers zo slecht zijn.

10
Gameplay:
10
Grafisch:
10
Geluid:
10

Delen aub.

Wat je misschien ook leuk vind ?

Geef een reactie