Laatste nieuws

FIFA 20 release datum aangekondigd

Nieuwe Volta-modus gedetailleerd

EA Sports keert terug in september en krijgt eerste informatie over nieuwe updates , plak deze datum in je agenda en verzamel je vrienden, we hebben zojuist aangekondigd dat FIFA 20 op 27 september wereldwijd op PlayStation 4 zal worden gelanceerd!

FIFA 20 - E3 2019 Reveal Trailer ft. VOLTA Football | PS4

We weten dat voetbal veel meer is dan wat er in de stadions gebeurt. Dit jaar zijn we heel enthousiast om een ​​nieuwe modus toe te voegen aan het spel.

Baanbrekend Nieuws: Introductie van Volta

We zijn enorm verheugd om aan te kondigen dat FIFA 20 het spel weer op straat zal zetten met EA SPORTS Volta Football, een geheel nieuwe modus die de authentieke cultuur, creativiteit en stijl van het kleine spel viert. In Volta kun je je eigen unieke speler bouwen, je uitrusting uitkiezen en je uitdrukken op voetbalvelden over de hele wereld, waaronder een Londense kooi, een onderdoorgang in Amsterdam en een dak op Tokyo.

Fifa 20

Aanpassing is de kern van Volta en je hebt talloze manieren om je ervaring te personaliseren, zowel met je in-game speler als met hoe je het spel speelt. Maak een mannelijke of vrouwelijke speler, kies hun outfit, haarstijl en tatoeages en pas ze aan met de nieuwste ijdelheid items om te pronken met je stijl op het veld.

En wanneer je dat doet, kun je kiezen uit het spelen van 3v3, 4v4 of 5v5 met je favoriete professionele team in de Kick-Off-modus, door de verhalende Volta Story-modus aan te nemen en online match-ups te spelen in de Volta League en je team op te bouwen in Volta World.

Er is genoeg om vast te komen zitten! FIFA 20 introduceert ook Football Intelligence in het spel, waardoor je op het middelpunt staat van de belangrijkste momenten in elke wedstrijd die je speelt in FIFA 20.

Met nieuwe functies die ervoor zorgen dat AI-spelers meer inzicht krijgen in tijd en ruimte op het veld, krijg je meer controle over elk spel de beslissende momenten van het spel en ervoor zorgen dat de bal zich nog levensechter gedraagt, FIFA 20 biedt een geheel nieuw niveau van gameplay-realisme.

We hebben nog veel meer te bieden, dus houd ons in de gaten voor meer nieuws over Volta, gameplay en nog veel meer voor de lancering.
Zorg er in de tussentijd voor dat je een aantal geweldige aanbiedingen reserveert om je een voorsprong te geven in FUT 20, inclusief een gegarandeerde speler van Ones To Watch en drie dagen Early Access wanneer je de Ultimate Edition voor 5 augustus pre-order!

Fifa 20

Delen aub.

Wat je misschien ook leuk vind ?

Geef een reactie