Laatste nieuws

Fifa 20 speler ratings top 100

fifa 20

FIFA 20 SPELERRATINGS

TOP 100

Raheem Sterling, Kaká en João Félix betreden de FIFA Ratingsbunker als de beste spelers ter wereld strijden om hun FIFA 20-ratings te verbeteren. Laat de discussie beginnen…

FIFA 20 Player Ratings | The Bunker ft. Sterling, Kaká, João Félix
Fifa 20 speler ratings top 100

MAAK KENNIS MET DE FIFA 20 TOP 100

Wie wordt er nummer 1? 9 september bekendmaking FIFA 20 Spelerratings.

Fifa 20 Aanvallers

Fifa 20 Middenvelders

Fifa 20 Verdedigers

Fifa 20 Keepers

FUT 20 ICONS

FUT 20 ICONS
FUT 20 ICONS
Zidane

ZINEDINE ZIDANE

One of the most talented players of all time, Zinedine Zidane’s world-class skill and technique made football look unnaturally easy. His performances on the biggest stage – two goals in the 1998 FIFA World Cup Final and one of the greatest volleys of all time in the 2002 UEFA Champions League Final – gave “Zizou” legendary status for both France and Real Madrid.

Fifa 20 webapp

fifa 20 web app

De FIFA 20 Ultimate Team Companion-app is uitermate populaire onder FIFA-spelers die altijd en overal Squad Management-taken en Squad Building-uitdagingen willen voltooien, of om simpelweg spelers willen verhandelen. In FUT 20 Companion-app heeft EA SPORTS nieuwe functies toegevoegd dat voor een betere en snellere ervaring moet zorgen.

Zo is het mogelijk om aangepaste tactieken te maken voor je actieve FUT-squad. Net als op de console, kun je je tactische opstelling aanpassen voor 5 verschillende presets voordat je naar je volgende wedstrijd gaat. Naast tactische wijzigingen kun je ook je look veranderen met de volledige Club Customization-opties die je op de console vindt. Controleer je voortgang in seizoendoelstellingen en zie hoe ver je bent verwijderd van je volgende doelstelling.

In de Companion-app kun je ‘bescherming’ toevoegen aan spelers in je club, om te zorgen dat je niet per ongeluk een sterspeler naar een SBC stuurt of verkoopt. Er zal ook een zoekfunctionaliteit worden toegevoegd aan de Companion-app om Active Squad-leden uit te sluiten van de zoekresultaten van de Club, waardoor het gemakkelijker wordt om squads te bouwen en SBC’s te doen.

De FIFA 20 Companion-app is vanaf 17 september verkrijgbaar voor Android en IOS en wordt gelijktijdig gereleased met de FUT webapp voor pc.

Delen aub.

Wat je misschien ook leuk vind ?

Geef een reactie