Laatste nieuws

Fifa 20 TOTSSF

fifa 20 totssf

Lees meer over de inhoud die beschikbaar is tijdens Team of the Season So Far (fifa 20 totssf).

Team of the Season (TOTS) is een van de meest verwachte evenementen in de FUT-kalender. Terwijl zowel voetbal als de wereld in ongekende tijden verkeren, is Team of the Season So Far (TOTSSF) de kans om de beste spelers in elke competitie te vieren van het voetbal waar we dit seizoen tot nu toe van genoten hebben met dezelfde speciale zeer versterkte TOTS-items waar spelers naar uitkijken!

Squad releases

Elke vrijdag uitgebracht tijdens TOTSSF, zal er een unieke ploeg zijn met enkele van de beste artiesten tot nu toe dit seizoen. Extra spelers van die kanten zullen tijdens de corresponderende weken beschikbaar zijn als doelstellingen en Squad Building Challenges.

Tijdens de TOTSSF-campagne worden 9 extra squadrons uitgebracht. Twee van die respectievelijke competities, de CSL- en MLS-competities, zullen gebaseerd zijn op de meest recente campagne die vóór 2020 zijn hoogtepunt bereikte.

Je kunt alle spelers in de TOTSSF Hub hier zien.

Squad Building Challenges

Flashback SBC’s zijn terug voor TOTSSF! Spelers die opvielen in het vorige Team of the Seasons worden gevierd met speciale items.

Momenten van schittering kunnen op elk moment toeslaan. Om enkele van deze uitstekende prestaties te erkennen, worden TOTSSF Squad Building Challenges toegekend aan spelers die opvallende momenten hadden maar zich niet kwalificeerden voor hun respectievelijke Team of the Season So Far.

Elke week is er een reeks aanvullende Squad Building Challenges, die voor een beperkte tijd beschikbaar zijn. Veel bekende en enkele nieuwe favorieten zullen worden uitgebracht, waaronder de populaire Premium League Upgrade SBC’s, die 24 uur beschikbaar zijn tegen het einde van elk League Team van het seizoen tot nu toe dat de Community TOTSSF begint te volgen.

Community Champions

Om een ​​licht te werpen op voetballers die hun best deden in hun gemeenschappen tijdens de COVID-19-crisis, zal Team of the Season So Far een select aantal eren. Deze speciale spelersitems van Player Moments worden vrijgegeven via Squad Building Challenges of Objectives.

Weekend League beloningen

Weekend League-beloningen krijgen een opfrisbeurt tijdens Team of the Season So Far. Om het feest nog leuker te maken, zullen alle Player Pick-pakketten die elk weekend worden verdiend, speciale rode TOTSSF-items bevatten in plaats van de TOTW / TOTW Moments-items die beginnen met de Weekend League vanaf 24 april.

De TOTSSF Weekend League-beloningen die Team of the Season So Far speciale items garanderen, komen overeen met de competities in pakketten op het moment dat de beloningen worden uitgereikt.

Dit is hoe de Weekend League-beloningen verschillen van een gebruikelijke Weekend League:

WL rang behaald.Beloning verdiend.
Top 100Ultimate TOTW-pakketten worden vervangen door een TOTSSF-pakket met 11 TOTSSF-spelers uit de opgegeven competitie.
Elite 3+Elite TOTW-pakketten worden vervangen door een TOTSSF-pakket met 3 TOTSSF-spelers uit de opgegeven competitie.
Goud 2+Een minimum van 1 TOTSSF-item uit de vrijdagversie van die week staat in alle verdiende Player Pick-pakketten.
Silver 2/3TOTSSF Player Pick-pakketbeloningen worden beperkt tot 88 OVR.

Zodra het huidige Team of the Week Moments op woensdag 29 april om 10.00 uur PT uit de packs komt, wordt TOTW Moments in de wacht gezet tijdens Team of the Season So Far. Mocht de voetbalkalender breed genoeg worden hervat, dan zou Team of the Week na TOTSSF met ingang van woensdag 10 juni terugkeren. Anders gaat Team of the Week Moments door op woensdag 10 juni.

Hoe blijf ik op de hoogte van de laatste informatie over Team of the Season So Far?

Volg @EASPORTSFIFA op Twitter en Instagram voor meer updates in TOTSSF en bekijk alle spelers op de TOTSSF Hub hier.

Beleef de ultieme FIFA 20-ervaring met 10% korting op digitale aankopen, waaronder FIFA-punten, exclusieve FUT-kits en nog meer geweldige voordelen wanneer je lid wordt van EA Access op PlayStation 4 en Xbox One en Origin Access op pc! VOORWAARDEN, BEPERKINGEN EN UITSLUITINGEN ZIJN VAN TOEPASSING. ZIE ea.com/ea-access/terms EN origin.com/store/origin-access/terms VOOR DETAILS.

FIFA 20 is nu te koop op PlayStation 4, Xbox One en pc. Er zijn voorwaarden en beperkingen van toepassing. Zie https://www.ea.com/games/fifa/fifa-20/fifa-20-game-and-offer-disclaimers voor details.

Delen aub.

Wat je misschien ook leuk vind ?

Geef een reactie