Laatste nieuws

FIFA 21 Ones to Watch (OTW) – Team 2

FIFA 21 Ones to Watch (OTW) - Team 2

Team 2 OTW (ones to Watch)

We kennen ook twee andere spelers die zijn bevestigd, hoewel je moet wachten tot Team 2 ze in handen heeft!

Ones To Watch Team 2 wordt vandaag, vrijdag 16 oktober, om 18.00 uur uitgebracht in FIFA 21 Ultimate Team.

Ones To Watch-kaarten zijn dynamische items die worden bijgewerkt wanneer de speler een op prestaties gebaseerde upgrade ontvangt, zoals een In-Form, MOTM, Team of the Tournament enz.

Hier zijn alle bevestigde Ones To Watch Team 2-kaarten, samen met hun komende 5 wedstrijden en of je ze in de gaten moet houden.

Kai Havertz – 85 CAM – Chelsea

Kai Havertz - 85 CAM - Chelsea OTW
Kai Havertz – 85 CAM – Chelsea OTW

De opwindende Duitse middenvelder Kai Havertz is al populair op FUT 21, dus zijn OTW zal een storm ondergaan!

Kai Havertz is de gezamenlijke hoogst gewaardeerde kaart in pakketten voor OTW Squad 2, waarmee het totale aantal OTW’s van Chelsea dit jaar op 4 komt, inclusief Thiago Silva’s SBC.

Hoewel er geen gemakkelijke wedstrijden zijn in de Premier League, heeft Chelsea de komende weken een paar relatief eenvoudige wedstrijden gepland, wat betekent dat Havertz tussen de goals en assists zou kunnen komen en een mogelijke OTW-upgrade zou kunnen verdienen.

Leroy Sane – 85 LM – Bayern Munchen

Leroy Sane - 85 LM - Bayern Munchen OTW
Leroy Sane – 85 LM – Bayern Munchen OTW

Een andere Duitse ster, Leroy Sane, is verwoestend snel in FIFA 21.

Leroy Sané mag dan wel concurrentie hebben bij Bayern om de LW-positie, met Coman en Douglas Costa bij de club, maar dat mag hem niet in de weg staan ​​als een van de grootste transfers tot nu toe dit seizoen.

In de Bundesliga lijkt het geen twijfel dat Bayern dit jaar weer de favoriet zal zijn, en met een grote wedstrijd tegen Dortmund aanstaande, zal zijn OTW-upgrade zeer waarschijnlijk zijn als Sane in een van deze wedstrijden kan schitteren met een paar goals.

Thiago – 85 CM – Liverpool

Thiago - 85 CM - Liverpool OTW
Thiago – 85 CM – Liverpool OTW

Wat een ondertekening is dit. De voormalige Bayern München-man voegt zich bij de mannen van Jurgen Klopp terwijl ze proberen hun Premier League kroon te behouden.

De tweede OTW-kaart van Liverpool komt in de vorm van hun selectiekader, Thiago Alcantara!

Nu Thiago naar verwachting dit seizoen een diepere rol voor Liverpool zal spelen als een diepliggende spelmaker, zullen we moeten afwachten of hij genoeg impact zal hebben op het aanvallende einde om een ​​IF-upgrade te krijgen, maar met grote wedstrijden in aantocht, elke goede prestatie kan resulteren in een upgrade.

Arthur – 84 CM – Juventus

Arthur - 84 CM - Juventus OTW
Arthur – 84 CM – Juventus OTW

De grote overstap van Arthur naar Juventus met Pjanic naar Barcelona heeft de Braziliaan de titel One To Watch opgeleverd.

Met enkele schijnbaar eenvoudige aankomende wedstrijden in de Serie A voor Juventus, op voorwaarde dat Arthur kan doorbreken in een zeer competitief team, zou hij in de race kunnen zijn voor een fatsoenlijke OTW-actie.

Nelson Semedo – 83 RB – Wolves

Nelson Semedo - 83 RB - Wolves OTW
Nelson Semedo – 83 RB – Wolves OTW

Snel en met een sterke link naar Adama Traore, Nelson Semedo is een must-have op FUT 21.

Nou, dit is een zeldzaamheid, een Portugese handtekening voor Wolves! Nelson Semedo maakt deel uit van de OTW Team 2 Squad.

Donny Van De Beek – 83 CM – Manchester United

Donny Van De Beek - 83 CM - Manchester United OTW
Donny Van De Beek – 83 CM – Manchester United OTW

United nieuwe jongen Donny van de Beek is een geweldige allrounder op het middenveld en kan nog beter worden!

De grote Donny van Man United op het middenveld heeft een plekje verdiend in OTW Team 2 en is zeker een speler om de komende weken in de gaten te houden!

Hoewel de aankomende wedstrijden van Manchester United er misschien moeilijk uitzien, zal de veel dringender kwestie voor Van De Beek zijn of hij kan inbreken in Manchester United als eerste 11.

Arturo Vidal – 83 CM – Inter

Arturo Vidal - 83 CM - Inter OTW
Arturo Vidal – 83 CM – Inter OTW

Inter is zeker een ploeg aan het samenstellen om Juventus dit jaar uit te dagen, met voormalig Juve-man Arturo Vidal een ondertekening op het middenveld.

Na een grote herstructurering bij Barcelona heeft Vidal een plekje verdiend bij Inter Milan, en ook een daaropvolgende OTW.

Met Inter als een team dat in de lift zit in de afgelopen seizoenen, is Vidal zeker in goed gezelschap om wedstrijden te winnen, maar het is de moeite waard om op te merken dat hij in de laatste 3 wedstrijden waarin hij speelde, tot nu toe nog geen 90 minuten heeft volbracht.

Rodrigo – 82 ST – Leeds United

Rodrigo - 82 ST - Leeds United OTW
Rodrigo – 82 ST – Leeds United OTW

Rodrigo, een van de snelste spitsen van de EPL in FIFA 21, is een budgetalternatief voor Timo Werner.

De zeer populaire FUT-aanvaller, een grote aanwinst voor de zomer voor Leeds, heeft nu een dynamisch OTW-item in FUT 21!

Gepromoveerd zijn is altijd een vraag die opkomt, maar Leeds United zag er fantastisch uit in de openingsweken. De sterke seizoensstart van Patrick Bamford heeft echter invloed gehad op Rodrigo’s speeltijd, dus we zullen moeten afwachten of hij genoeg speeltijd krijgt voor een OTW-upgrade.

Ferran Torres – 81 RM – Manchester City

Ferran Torres - 81 RM - Manchester City OTW
Ferran Torres – 81 RM – Manchester City OTW

We zullen moeten afwachten hoeveel speeltijd Ferran Torres dit jaar krijgt. Hopelijk krijgt hij voldoende kansen om zijn OTW-kaart te verbeteren!

De 20-jarige heeft zijn grote verhuizing naar de blauwe helft van Manchester, en is een lagere OTW-kaart in OTW Squad 2.

Manchester City heeft een aantal zware wedstrijden op stapel staan, met Arsenal, Liverpool en Spurs in de komende 5 Champions League-wedstrijdweken. De grote vraag voor Ferran Torres zal echter zijn speeltijd zijn, met een bankrol die bekend is aan het begin van zijn Manchester City-carrière.

Alessandro Florenzi – 81 RB – PSG

Alessandro Florenzi - 81 RB - PSG OTW
Alessandro Florenzi – 81 RB – PSG OTW

Alessandro Florenzi heeft geweldige aanvallende eigenschappen en kan aan de rechterkant echt een verschil maken.

Florenzi is verhuisd van Italië naar de Franse hoofdstad en met PSG heeft zijn nieuwe huis een OTW-item voor het 2e team verdiend.

Met een rating van 81 schiet Florenzi rechtstreeks naar een item met een rating van 84 met een IF, maar als RB zal het altijd moeilijk zijn om consistent bij te dragen aan het aanvallende einde.

Jonathan David – 77 ST – LOSC Lille

Jonathan David - 77 ST - LOSC Lille OTW
Jonathan David – 77 ST – LOSC Lille OTW

Canada heeft met Jonathan David en Alphonso Davies twee geweldige vooruitzichten.

Het Canadese wonderkind had deze zomer veel interesse van grote clubs maar heeft zijn thuis gevonden bij LOSC Lille.

Omdat het een lager gewaardeerd OTW-item is, hoeft David geen ton te doen om een ​​paar upgrades voor zijn kaart te krijgen. Als hij een stevige startplaats kan veiligstellen en zijn doelpuntenvorm voor Gent kan behouden, is er geen twijfel dat hij er een kan zijn om in de gaten te houden!

Delen aub.

Wat je misschien ook leuk vind ?

Geef een reactie