Laatste nieuws

FIFA 21 Ultimate Team: goedkope Premier League spelers voor je starter team

fifa 21 starter team myplaystation.nl

Nu de Top 1000 Player Ratings zijn vrijgegeven voor FIFA 21 Ultimate Team, gaan FUT fans naar sociale media om hun opwindende nieuwe ideeën voor het starter team te delen.

Zoals elk jaar kun je verwachten dat een aantal goedkope spelers al vroeg in de meta passen en als goedkope beesten worden beschouwd!

Laten we eens kijken naar enkele potentiële goedkope beesten voor je FIFA 21 starterselecties, te beginnen met de Premier League.

Premier League fifa 21

Doelmannen

Hoewel GK’s een vrij standaardpositie zijn om in FUT in te vullen, met slechts een handvol attributen, zijn er nog steeds maar een aantal spelers die echt passen bij een onwerkelijke vroege shot-stopper!

Keepers fifa 21

Verwacht in het begin van de Premier League dat 80 Henderson en 82 Pope zeer capabele Engelse handen tussen de stokken zijn, met 83 Dubravka en 84 Patricio die een aantal hoger gewaardeerde opties bieden voor die Premier League-teams.

Centrale verdedigers

In elk team is de verdediging de sleutel, en in FUT is dat niet anders, met capabele CB’s die een verschil maken in games.

Centrale verdedigers fifa 21

Al vroeg in de Premier League zijn er enkele fatsoenlijke vroege CB-opties. Manchester United-duo 79 Bailly en 80 Lindelöf, evenals de nieuw overgedragen 79 Aké, bieden allemaal goed afgeronde opties met een solide tempo, verdedigende en fysieke eigenschappen. Het is ook de moeite waard om de niet zeldzame combinatie van 81 Sánchez en 81 Rüdiger in de gaten te houden, die beide het potentieel hebben om iets goedkoper te zijn als niet zeldzame items.

Vleugelverdedigers

Vleugelverdedigers zijn een zeer belangrijke positie in het moderne voetbal, en FUT zou niet veel anders moeten zijn, waarbij vleugelverdedigers zowel snel, defensief vaardig als bruikbaar moeten zijn bij de aanval.

Vleugelverdedigers

In terms of lower-end options in the EPL, these 5 look to be the best options, offering much-needed pace at the start of the game.

On the right-hand side, 80 Bellerin, 77 James and 76 Yedlin all look to be usable options, with 78 Tierney and 77 Van Aanholt being the pick of the bunch.

Centrale middenvelders

Je CM’s en CDM’s in FUT zijn de echte werkpaarden van het team, dus het is essentieel om ervoor te zorgen dat je in het begin sterke spelers met uithoudingsvermogen hebt.

Centrale middenvelders fifa 21

In de premier league heb je keuze te over als het gaat om solide CDM-opties. 84 Ndidi lijkt de opvallende optie te zijn met zijn onwerkelijke 87 verdedigen, maar verwacht dat 81 Souček en 78 Gbamin ook zeer capabele CDM’s zullen zijn in een basisploeg.

Meer naar box-to-box middenvelders gaan 81 Fred ziet er ongelooflijk goed uit, met 79 Sissoko die al een aantal jaren een van de beste vroege middenvelders is.

Centrale aanvallende middenvelders

De CAM rol in FUT is voornamelijk een spel om te spelen, maar het hebben van behendige spelers die kunnen bijdragen aan doelen zijn grote troeven voor een vroege selectie.

Centrale aanvallende middenvelders fifa 21

Helaas ben je dit seizoen wat betreft opties voor vroege aanvallende middenvelders wat beperkt in de Premier League.

82 James is waarschijnlijk de favoriet van het stel met uitstekende kaartstatistieken voor dribbelen, schieten en passen, maar wordt in de steek gelaten door slechts 53 tempo te hebben.

81 Maddison biedt echter een goed afgeronde aanvalsoptie op het middenveld, met 78 Almiron aanbiedingen in het begin.

Rechtsbuiten

Vleugelspelers in het begin van FUT zijn de sleutel tot het afbreken van de verdediging van de starter met snelheid en kracht, dus het is aan te raden om een ​​aantal bedreigingen breed uit te voeren.

Rechtsbuiten fifa 21

Gelukkig zijn er in de Premier League dit jaar tal van rechtsbuiten aanvalsopties. Hoewel het misschien iets duurdere opties zijn, zal het Arsenal-duo van 82 Willian en 82 Pepe zeer goede vleugelspelers zijn bij de start van de FUT.

Als je op zoek bent naar puur tempo, bieden 79 Adama, 77 James en 77 Minamino allemaal die weg voor je starterspel.

Linksbuiten

Vleugelspelers in het begin van FUT zijn de sleutel tot het afbreken van de startverdediging met snelheid en kracht, dus het is aan te raden om een ​​aantal bedreigingen breed uit te voeren.

Linksbuiten fifa 21

Aan de linkerkant zullen velen geschokt zijn als ze ontdekken dat 81 Pulisic dit jaar in feite niet zeldzaam is. Hoewel dit er misschien niet zo goed uitziet in het team, zijn zijn statistieken nog steeds erg goed en zouden ze goedkoper moeten zijn dan sommige van de andere alternatieven op deze lijst.

81 Felipe Anderson, 80 Saint-Maximin en 80 Diogo Jota zullen allemaal aan de bovenkant van het prijsspectrum staan ​​voor een starterspel, maar zijn allemaal veelbelovend aan de aanvallende kant.

79 Barnes zal de goedkoopste uit de selectie zijn en biedt een fatsoenlijke, goedkopere optie voor Premier League teams.

Spitsen

Doelpunten winnen wedstrijden in het voetbal, zo simpel is het, dus het is van vitaal belang om natuurlijke doelpuntenmakers in de lijn te hebben in je team.

Spitsen Fifa 21

Ten slotte zijn er in het begin van deze competitie veel opvallende opties, met een aantal snelle opties die een prima afwerkingsvermogen hebben.

Nu 83 Lacazette dit jaar een grote downgrade krijgt, bestaat de kans dat hij al vroeg relatief betaalbaar is.

81 Richarlison misschien rond de 20 k in het begin, maar met 4 * vaardigheden en 5 * zwakke voeten is hij een uitstekend doelwit voor vroege teams.

Afwerking, 79 Calvert-Lewin, 78 Antonio en 77 King bieden allemaal tempo, fatsoenlijk fysiek en goed schieten in het begin, en zijn goed werk, een kijkje!

Wij hebben ons Fifa 21 Starter team al klaar gezet wil je weten hoe wij zullen beginnen ? bekijk het hieronder , we hopen dat de fifa 21 webapp snel beschikbaar is zodat we kunnen beginnen met bouwen van ons team en handelen

Delen aub.

Wat je misschien ook leuk vind ?

Geef een reactie