Laatste nieuws

FIFA Global Series

FIFA Global Series

Mis dit weekend de FIFA Global Series PS4 Playoffs niet

Bekijk de beste FIFA 19-spelers ter wereld en vecht voor een plekje op de eWorldCup.

Hier is slechts een maand tot de FIFA eWorld Cup Grand Final en voor enkele van ‘s werelds beste FIFA 19-spelers zal hun reis het volgende niveau bereiken dit weekend, omdat ze deelnemen aan een reeks gespannen wedstrijden op het digitale veld tijdens de FIFA 19 Global Series PS4 Play-offs.

De Global Series 2019 is het volledige kwalificatietraject voor de FIFA eWorld Cup 2019

Alle in aanmerking komende spelers die geïnteresseerd zijn om een ​​concurrent te worden in de EA SPORTS FIFA 19 Global Series moeten zich vóór 31 oktober 2018 registreren op FUTChampions.com en FUT Champions worden Geverifieerd om EA SPORTS FIFA 19 Global Series-punten te verdienen. De 60 beste deelnemers aan het laatste EA SPORTS FIFA 19 Global Series-punten leaderboard kwalificeren zich voor de EA SPORTS FIFA 19 Global Series Play-offs en alleen de best-of-the-best zal doorgaan naar de FIFA eWorld Cup 2019. Alleen daar één wordt gekroond tot wereldkampioen FIFA 19.

Voortbouwend op het succes van vorig seizoen en de significante en groeiende wereldwijde interesse in competitieve FIFA-gaming, neemt het toernooi-ecosysteem van dit seizoen toe naarmate het aantal Majors stijgt van twee naar zes, een geheel nieuw Licensed Qualifier System wordt toegevoegd – dat wordt geleid door toonaangevende merken PlayStation, Professional Gamers League (PGL) en Gfinity, en met een verwachte 20 officiële voetbalcompetentiepartners zoals de Bundesliga, Eredivisie, La Liga, Liga 1, MLS en de Premier League.

Dit seizoen bevat ook de unieke FIFA eClub World Cup en twee EA Champions Cups met de beste FIFA Online 4 spelers ter wereld, evenals een gloednieuwe competitie: de FIFA eNations Cup.

Word FUT Champions geverifieerd

In aanmerking komende spelers bewijzen dat ze goed genoeg zijn om te concurreren in FIFA 19-competitieve gaming door winsten in de FUT Champions Weekend League te behalen. Geregistreerde spelers kunnen FUT Champions worden Geverifieerd door 27 wedstrijden te winnen in een enkele Weekendliga. Zodra een speler de status Geverifieerd heeft bereikt, hoeven ze zich de rest van het seizoen geen zorgen meer te maken over het winnen van een bepaald aantal spellen in de Weekend liga.

Zodra een deelnemer FUT Champions Verified is, kunnen ze gedurende het hele seizoen worden uitgenodigd voor de volgende online kwalificatietoernooien voor FUT Champions Cups en gekwalificeerde kwalificatiewedstrijden. Elk Live Event heeft een uiterste datum waarop je FUT Champions Verified moet zijn om te kunnen concurreren.

Elk live-evenement heeft meerdere Online Kwalificatietoernooien voor verschillende regio’s, waardoor regelmatig wereldwijde kwalificatiemogelijkheden worden gecreëerd. Bij deze toernooien wordt gebruikgemaakt van een combinatie van Zwitserse en Single Elimination-indelingen om de kwalificatie van live evenementen te bepalen.

Dit betekent dat alleen georganiseerde rechtstreekse wedstrijden tussen de beste FUT Champions-spelers ter wereld de kwalificatie voor live-evenementen bepalen, in plaats van skill points op een leaderboard.

Om de beste te zijn, moet je de beste verslaan. Online Kwalificatietoernooien vinden vaak plaats in één weekend, met schema’s en de toewijzing van plaatsen per regio voor elk live evenement dat van tevoren wordt gepubliceerd. Live-evenementen hebben tussen de 16 en 32 spelers per PlayStation en Xbox, en er zullen meer dan 10 totale evenementen zijn waar spelers zich kunnen kwalificeren via online kwalificatietoernooien.

Meer informatie over live-evenementen wordt binnenkort gedeeld.

Verdien punten

Om in aanmerking te komen voor de FIFA 19 Global Series Playoffs, kunnen FUT Champions Verified Players EA SPORTS FIFA 19 Global Series Points verdienen door deel te nemen aan live-evenementen of door te spelen in de Weekend League.

Live-evenementen bieden de meeste punten, terwijl een kleiner (maar niet onbelangrijk) aantal kan worden verdiend door het behalen van 20 tot 27+ overwinningen in weekendcompetities van november tot april.

We weten dat FUT Champions een opwindend en belangrijk onderdeel is van het competitieve ecosysteem en we willen spelers belonen voor het blijven concurreren, zelfs als dit niet verplicht is.

Vergeet niet dat spelers zowel geregistreerd als FUT Champions geverifieerd moeten zijn om in aanmerking te komen voor EA SPORTS FIFA 19 Global Series Points.

Delen aub.

Wat je misschien ook leuk vind ?

Geef een reactie