Laatste nieuws

Final Fantasy VII Remake

Final Fantasy

Square Enix duikt diep in de game Final Fantasy VII Remake

Final Fantasy VII Remake | E3 2019 Trailer | PS4

Nieuwe trailer onthuld op Square Enix Live Event, met pre-orders die beginnen in de PlayStation Store.

vanavond heeft Square Eix 2019 Live Event van Square Enix de wereld een hechte en persoonlijke kijk gegeven op Final Fantasy VII Remake. De game is vanaf morgen ook te spelen op de E3-stand van Square Enix.

De presentatie van vanavond begint met prachtige opnieuw gemaakte scènes uit de iconische opening van het originele spel, met favoriet bij de fans Aerith Gainsborough en stoïcijnse huursoldaat Cloud Strife.

Final Fantasy VII Remake
Final Fantasy VII Remake

Tijdens de show onthulde producer Yoshinori Kitase dat de eerste game in dit project naar verwachting op twee Blu-ray-schijven zal worden uitgebracht en zal het verhaal van Midgar enorm uitbreiden. Kitase wees er ook op dat het spel zou dienen als een perfect startpunt voor nieuwkomers in de wereld van Final Fantasy VII.

Final Fantasy VII Remake
Final Fantasy VII Remake
Final Fantasy VII Remake

Vervolgens verschoof de presentatie naar een gedetailleerd overzicht van de gevechtsmechanica van het spel, waaronder een vernieuwd ATB-systeem en een geheel nieuwe tactische modus, die de tijd tijdens gevechten vertraagt ​​en spelers acties laat uitvoeren door opties te selecteren in een commandomenu.

Dit zijn opmerkelijke details; van wat we zagen, lijkt Remake spelers in staat te stellen te kiezen tussen een strategische, methodische speelstijl (Tactical Mode) of snelle gevechten met spreuken en vaardigheden die worden uitgevoerd via sneltoetsen.

De gameplay-demo ging over in een actievolle strijd, waarbij de speler wisselde tussen het besturen van Cloud en Barret om de massale Scorpion Sentinel te elimineren – een indrukwekkende heroverbeelding van een iconische boss battle uit het originele spel.

Final Fantasy VII Remake

De Scorpion Sentinel-slag is voltooid, Remake-regisseur Tetsuya Nomura liep het podium op en bedankte de fans voor hun geduld. Hij beëindigde toen de Final Fantasy VII Remake-presentatie met een trailer met een eerste glimp van de fan-favoriete krijgskunstenaar, Tifa Lockhart, en een aankondiging dat het spel nu beschikbaar is om te reserveren.

Final Fantasy VII Remake komt wereldwijd op 3 maart 2020 naar PS4. Pre-order vanuit de PS Store om het Cloud & Sephiroth Dynamic-thema vandaag te ontvangen, samen met de Chocobo Chick Summon Materia DLC wanneer het spel wordt gelanceerd.

Delen aub.

Wat je misschien ook leuk vind ?

Geef een reactie