Laatste nieuws

Fortnite Season 10

Fortnite Season 10

Fortnite seizoen 10 begint op 1 augustus en het lijkt erop dat ontwikkelaar Epic Games een nieuw voertuig gaat introduceren. Een teaser toont namelijk een mech en dat zou de gameplay in Fortnite significant kunnen veranderen. Volgens het officiële Fortnite Twitter-account kunnen spelers de mech vanaf 1 augustus zelf ervaren. De mech in kwestie is voorzien van twee wapens en er lijkt zich een personage in de cockpit te bevinden.

Fortnite mech

Eerder deze maand kwam er tijdens een evenement al een reusachtig eenogig monster uit de zeeën nabij Lazy Lagoon. Het duurde echter niet lang tot de robot vanuit Pressure Plant werd geactiveerd en begon terug te vechten. Op een gegeven moment werd de robot door het monster van achteren aangevallen met als gevolg dat zijn arm eraf werd gescheurd en de stroomtoevoer bijna werd afgesloten. Het gevecht resulteerde in vervallen locaties op de kaart, maar in tegenstelling tot eerdere seizoenen werd het uiterlijk niet volledig aangepast.

Fortnite

Veel fans denken dat tijdreizen een grote rol zal spelen in het komende seizoen en dat is geen gekke gedachte. Na de eerste teaser kregen we namelijk nog een tweede en derde teaser. Hierin zagen we onder andere het logo van The Visitor en de Ragnarok en Drift-skins. Hierdoor denken fans dat we een soort rondreis zouden maken langs alle voorgaande seizoenen, wat natuurlijk ook een mogelijkheid is, of een alternatieve realiteit, aangezien Drift er toch net iets anders uitzag. Check de afbeelding hierboven.

Overigens lijken er wel verschillende grote veranderingen op komst te zijn voor Fortnite Season 10. Op 28 juli publiceerde Epic Games namelijk een foto waarop Dusty Depot was te zien, een gebied dat al geruime tijd geleden volledig werd verwoest en vervangen werd door een krater. Vanwege het bizarre verhaal van Fortnite en het interdimensionale reizen, is het echter niet uitgesloten dat we in het komende seizoen teruggaan in de tijd.

Net voor de World Cup konden spelers in-game zien hoe de monster en het robot tegen elkaar vochten en de robot uiteindelijk aan het langste eind wist te trekken door een zwaard door het hoofd van het monster te jagen. Wat achterbleef was het skelet van het monster, maar ook een grote bal in loot lake waar eerder het luik opende en spelers konden kiezen welk wapen uit de vault ging. Deze bal lijkt het nieuwe seizoen in te luiden.

Check de bal hieronder.

Een van de teksten bij de tweets leest: “Twist Time” waardoor we denken dat we de oude seizoenen zullen herbeleven. De Battle Pass zal mogelijk een samenvatting zijn van oude skins in een nieuwe vorm en de map zal worden verdeeld in oude en nieuwere punten. Een soort mix van oude en nieuwe content dus. Hierdoor kan Epic de oude fanfavoriete gebieden terug laten keren, met daarbij nieuwe content en coole nieuwe outfits voor de beste skins.

Delen aub.

Wat je misschien ook leuk vind ?

Geef een reactie