Laatste Games

Fortnite Seizoen 9

Bouwen aan een nieuwe toekomst

Sloop je omgeving, verzamel materiaal en bouw nieuwe objecten in het coöp-speltype voor vier spelers of Battle Royale-wedstrijden voor honderd spelers.

  • Verschijningsdatum: Nu verkrijgbaar
  • Genre: Actie / Shooter
  • Uitgever: Epic Games
  • Ontwikkelaar: Epic Games
Fortnite | Early Access Launch Trailer | PS4

Game-overzicht

Ontdek een modern gamefenomeen

Maak deel uit van een multiplayer-fenomeen dat zich voortdurend ontwikkelt. Elk van de drie belangrijkste gamemodi beschikt over unieke gameplay, vrij te spelen beloningen en nieuwe dingen om te ontdekken. 

Vecht samen met je vrienden in een immense eliminatiewedstrijd en zorg dat jullie als laatste overblijven in de modus Battle Royale. Werk samen om jullie eigen Fortnite-droomwereld te maken in de modus Creative. Of ga met maximaal drie vrienden de strijd aan met hordes monsters in de modus Save the World.

Elke gamemodus blijft doorontwikkelen door middel van wekelijkse updates waarin wapens worden toegevoegd of verwijderd en evenementen worden geïntroduceerd. Seizoensupdates zorgen voor veranderingen in de gamewereld, nieuwe vrij te spelen beloningen en nieuwe in-game functies.

Er geldt maar één regel: hoe meer je speelt, hoe meer je verdient.

Fortnite | Season 9 | Cinematic Trailer

STRIJD TOT HET EINDE

Fortnite Battle Royale

Neem het op tegen 100 spelers in een wedstrijd waarin je zult plunderen, dingen zult bouwen en schietpartijen zult aangaan. Bereid je voor op chaos en een compleet onvoorspelbare online ervaring.

Laat je meeslepen door deze free-to-play battle royale-ervaring tegen 100 spelers. Elk seizoen wordt de strijd groter en wilder.

Dankzij de grote, verwoestbare omgevingen is elk potje anders. Bouw forten, ga op zoek naar buit en werk samen met vrienden om je Victory Royale te verdienen.

Fortnite - Creative Announcement

Fortnite Creative

Design games met vrienden, race rond het eiland en stel het Fortnite-spel van je dromen samen met je eigen regels.

Speel samen met maximaal zeven anderen en gebruik de Fortnite-bouwstenen om je creativiteit de vrije loop te laten. De leukste en meest fantasierijke eilanden worden gebruikt op de Battle Royale-map in ‘The Block’.

Kun jij iets maken dat spelers over de hele wereld inspireert?   

Fortnite - Season 9 Battle Pass Overview | PS4

Nieuwe Battle Pass, nieuwe beloningen!

Een nieuw seizoen betekent ook een gloednieuwe Battle Pass. Voor 950 V-Bucks kun je meer dan 100 nieuwe en exclusieve beloningen vrijspelen. Dit seizoen krijg je de Sentinel-outfit en de progressieve outfit van Rox zodra je de Battle Pass koopt.

Fortnite

CO-OPMODUS VOOR 4 SPELERS

Save the World

Kies jouw held uit een selectie variërend van brute Commando’s tot technisch onderlegde Constructors, en verzamel de hulpmiddelen die je nodig hebt om te overleven: hydraulische bijlen, zelfgemaakte sluipschuttersgeweren en zelfs lanceerpads en geschuttorens. Door te spelen scherp je je vaardigheden aan, speel je nieuwe blauwdrukken vrij en word je steeds beter in het aanrichten van vernietiging. Save the World biedt ook toegang tot de free-to-play Battle Royale- en Creative-modi.

ps4 game Fortnite
DE NIEUWSTE UPDATES
Patch 9.0 – Nieuwe functies
Battle Pass voor seizoen 9
Nieuw seizoen, nieuwe Battle Pass. 100 levels, meer dan 100 nieuwe beloningen. Nu in de game verkrijgbaar voor 950 V-Bucks. Meer informatie over de Battle Pass van dit seizoen.
De toekomst is van jou
De vulkaan is uitgebarsten en Neo Tilted is uit de as herrezen. Ontdek samen met je team de leuke nieuwe attracties, zoals Peely’s Banana Stand, Nugget Hut en Mega Mall, voordat de hel losbreekt.
Slipstreams (Battle Royale)
Verken locaties sneller met het nieuwe Slipstream-windtransportsysteem.
Nieuwe locaties (Battle Royale)
Ontdek nieuwe interessante locaties die uit de verwoesting van de vulkaan zijn voortgekomen, zoals Neo Tilted en Mega Mall.
Fortbytes (Battle Royale)
Fortbytes zijn 100 verzamelbare computerchips en zijn beschikbaar voor spelers met een Battle Pass. Door Fortbytes te verzamelen, decodeer je een mysterieuze afbeelding. Verzamel ze allemaal om beloningen vrij te spelen en de geheimen van seizoen 9 te ontrafelen.
Neo Tilted (Creative)
Bouw je eigen versie van Neo Tilted met futuristische prefabs en opties voor de galerie!
Wargames! (Save the World)
Maak kennis met Wargames! Doe mee aan nieuwe en unieke Stormshield-simulatiemissies om je vaardigheden op de proef te stellen!

Delen aub.

Wat je misschien ook leuk vind ?

Geef een reactie