Laatste nieuws

FUT Web App Fifa 21

FUT Web App Fifa 21

FIFA 21 Ultimate Team FUT webapp

FUT Web App Fifa 21 releasedatum, aanmelding, lancering met vroege toegang, bijbehorende app. Tips en trucs en alles wat u moet weten.

De FUT webapp voor FIFA 21 komt uit voordat de volledige game uitkomt.
De FIFA 21 webapp is de laatste grote mijlpaal in de pre-launch-opbouw, waar spelers voor het eerst toegang hebben tot hun Ultimate Team.

FIFA 20’s Ultimate Team, en elke versie daarvoor, bood de mogelijkheid om toegang te krijgen tot je FUT account via het web of de mobiele begeleidende app.

Het is een geweldige manier om een ​​voorsprong te nemen op de concurrentie en gratis beloningen te verdienen in FIFA 21 Ultimate Team.

Hoewel er nog niets concreet is, kunnen we op basis van eerdere lanceringen bepalen wanneer de fut webapp live gaat. Dit is wat we weten:

Releasedatum fut webapp

We voorspellen dat de releasedatum van de FUT 21 Web App woensdag 30 september 2020 om 18:00 uur BST zal zijn.

Deze voorspelling is gebaseerd op het feit dat de FIFA 20-webapp op woensdag 18 september 2019 om 18:00 uur BST live ging; wat betekent dat het een week is voor de volledige lancering.

De FUT 21 webapp is hier toegankelijk – voorlopig wordt de FUT 20 webapp weergegeven en wordt deze ongeveer een week verwijderd voordat deze wordt vervangen door de FUT 21-app.

Deze datum zal veranderen afhankelijk van de releasedatum van FIFA, waarvan we verwachten dat het het laatste weekend van september is.

Voorop blijven lopen – Tips voor het gebruik van de fut webapp.

Hier zijn enkele tips voor het gebruik van de webapp en waarom u deze zou moeten gebruiken:

  • Met de webapp kun je je loyaliteitsbeloningspakketten openen die je hebt opgehaald voor het kopen van de nieuwe game. Meestal wordt u beloond met een paar gouden pakketten en een aantal gemengde spelerpakketten.
  • Log dagelijks in om gratis pakket en munt beloningen te ontvangen u kunt in één bezoek tot 1000 munten verdienen.
  • Download de bijbehorende app zodat u onderweg de beste deals kunt krijgen en pushmeldingen voor nieuwe deals kunt krijgen
  • Bouw teams, verkoop spelers en voltooi doelstellingen (SBC’s) waarvoor je geen games in de app hoeft te spelen, je ontvangt niet alleen beloningen voor de app, maar dit is ook geweldig tijdens de Early Acces wanneer je tijd beperkt is
  • Handelen en SBC’s zijn veel sneller op de webapp en veel betrouwbaarder omdat er vaak problemen zijn op de markt en op je telefoon
  • Verkopen hebben een belastingstarief van 5% op elk onderdeel van het spel, houd hier rekening mee bij het verkopen van spelers om ervoor te zorgen dat u de meeste winst behaalt
Companion App

We voorspellen dat de releasedatum van de FUT 21 Companion app donderdag 1 oktober 2020 om 18:00 uur BST zal zijn.

Deze voorspelling is gebaseerd op het feit dat deze meestal een dag na de webapp wordt vrijgegeven.

Het wordt uitgebracht in de Apple iOS App Store en Google Play Store.

Vorig jaar werd de FUT Companion app gelanceerd op donderdag 19 september 2019

Er is waarschijnlijk een nieuwere bijgewerkte versie van zowel iOS (iOS 9.3 of hoger) als Android (v4.4 of hoger) nodig, dus zorg ervoor dat u uw software up-to-date houdt.

FIFA 21: EA Play Early Access & EA Play Pro-details, FIFA 21-beloningen, kortingen en alles wat je moet weten

Nu EA Play het overneemt van EA Access, ben je misschien in de war en weet je niet zeker welke invloed dit heeft op FIFA 21.

FIFA 21 heeft nog steeds dezelfde mogelijkheid om vroeg te spelen, maar heeft daarnaast een aantal geweldige voordelen.

Dus wat is er nieuw, wat is er veranderd en wat is hetzelfde gebleven?

Dit is wat u moet weten.

Wat is EA Play?

Voor degenen die niet bekend zijn met hoe EA Access werkte voordat ze werden omgedoopt tot EA Play, is het een EA lidmaatschap waarmee gebruikers gloednieuwe EA-games kunnen uitproberen voordat ze worden gelanceerd, inclusief FIFA 21, en talloze top EA titels spelen wanneer ze maar willen ( meestal oudere games), en kunnen leden 10% besparen op digitale aankopen van EA, of het nu gaat om pre-orders of in-game transacties.

EA Play zet al deze functies voort, met de extra toevoeging van nieuwe in-game, exclusieve beloningen voor leden.


Beloon je toewijding FIFA 21 beloningen

Een grote nieuwe functie van EA Play in de rebranding is de mogelijkheid voor leden om “exclusieve beloningen en content voor leden te ontgrendelen”.

Hoewel de exacte FIFA 21 beloningen nog niet helemaal zijn vastgelegd, zijn leden beloningen geadverteerd, waaronder:

  • Start van seizoen XP-boosts
  • Terugkerende FUT tenues en beloningen voor stadionaanpassingen gedurende het seizoen.

10 uur FIFA 21 proefperiode

EA Play leden komen ongeveer een week voor de volledige release van de game in aanmerking voor een proefperiode van 10 uur van de volledige releaseversie van FIFA 21, waarbij veel verkooppunten zeggen dat dit rond 1 oktober zal zijn.

Een paar dingen om op te merken, zijn dat je niet de volledige editie van het spel vooraf hoeft te bestellen om de 10 uur durende proefversie van het volledige spel te spelen, en alle vorderingen die zijn gemaakt in modi zoals Career Mode, Volta, Pro Clubs en Ultimate Team worden na de release overgedragen naar de volledige versie.

Volledige toegang tot eerdere EA titels

EA Play leden krijgen ook toegang tot een verzameling van EA’s meest geliefde games.

Hoewel dit niet de nieuwste releases bevat, kun je verwachten dat een aantal favoriete titels van fans uit Need For Speed, Battlefield, Star Wars en FIFA, tenzij je EA Play Pro lid bent (alleen beschikbaar op pc), beschikbaar zal zijn.

10% korting op digitale aankopen

EA Play biedt leden ook 10% korting op digitale aankopen, hetzij via pre-order bonussen of FIFA punten kortingen in FIFA 21.

Voor degenen die graag geld uitgeven aan FIFA punten, overweeg zeker om lid te worden van EA Play, aangezien de korting op alleen FIFA punten waarschijnlijk na een paar transacties het abonnement zelf zal betalen.

Delen aub.

Wat je misschien ook leuk vind ?

Geef een reactie