Laatste nieuws

Fut web app

Fifa 20

FIFA 20: Web App komt vandaag uit

De web-app wordt gebruikt door fans om spelers op de transfermarkt te kopen en verkopen, wanneer ze niet in staat zijn om hun console te bereiken. Daarnaast kunnen spelers hun squadrones bouwen voorafgaand aan de volledige release van de games op 27 september 2019; wat betekent dat ze in dit opzicht voorlopen op het spel. Nu de volledige lijst met FIFA 20-pictogrammen wordt aangekondigd, hopen velen al vroeg hun geluk te beproeven.

Wie eerst komt…

EA Sports vertelde dat de Fut web app ‘ergens vandaag’ uitgebracht zal worden, als we afgaan op wanneer de app de voorbije jaren werd uitgebracht, verwachten we dat het om een uurtje of 19:00 zal zijn.

fifa 20 ultimate team web app companion app squad building challenge
Fut web app

Voor de release van de FIFA 20 EA Early Access kunnen alle fans van de Ultimate Team spelmodus zich inloggen op de fifa web app en de fundering beginnen te leggen voor hun eigen Ultimate Team. In de Webapplicatie kunnen gebruikers bijvoorbeeld hun startteam al zien, verschillende packs openen en challenges volbrengen (ja, er zijn al Squad Building Challenges), ook kunnen ze handelen op de transfermarkt.

Voor diegenen die vroeger aan de slag kunnen via EA Early Access is het bovendien een manier om de speeltijd te optimaliseren omdat je geen uren moet puzzelen voor de perfecte Chemistry. Deze editie is anders omdat de Web App tegelijk met het eerste Team of the Week uitkomt, de in-form-spelers worden om 16:00 onthuld.

Voorop blijven lopen

Met de webapp kun je je loyaliteitspakketten openen die je hebt gekocht voor de aanschaf van het nieuwe spel.
Meestal word je beloond met een paar gouden pakketten en enkele gemengde spelerpakketten.

Het goede hieraan is dat, aangezien dit het begin van de levenscyclus van het spel is, alle spelers iets waard zijn, vooral na de toevoeging van SBC’s in FIFA 17.
We raden aan deze vast te houden totdat de game is gelanceerd.

Companion app

De FIFA 20 Companion-app wordt naar verwachting op 19 september 2019 uitgebracht voor mobiele apparaten met iOS en Android.
Waarschijnlijk is een nieuwere bijgewerkte versie van zowel iOS (iOS 9.3 of hoger) als Android (v4.4 of hoger) vereist – houd uw software dus up-to-date.

Dus, is het eigenlijk goed?

Ja, het is een fatsoenlijke manier om voorop te lopen. Met een paar aanpassingen kan het echter zeker een stuk beter zijn.
Vergelijk Squads met je vrienden
Fans schreeuwen het uit om squadrons met vrienden te vergelijken.

Dit was het epicentrum van opscheppen met betrekking tot Ultimate Team, en EA moet meer doen om het competitieve karakter tussen vrienden te herstellen – niet alleen in de FIFA-gemeenschap.

Dagelijkse uitdaging

Je moet ook dagelijkse uitdagingen kunnen aangaan via de Web & Companion-apps.
Gewoonlijk zijn de dagelijkse doelstellingen eenvoudig, of het nu gaat om het aanbrengen van een verbruiksartikel of het veranderen van een kit. Deze kunnen eenvoudig worden bereikt op de telefoons van gebruikers.
De voordelen hiervan zouden betekenen dat spelers deze meer alledaagse taken onderweg kunnen doen en meer tijd kunnen besteden aan het spelen van het spel thuis.

Volta functie

Stel je een Ultimate Team 5-a-side voor Volta Football voor In potentie zal FIFA een Volta-sectie opnemen in de Companion-app, maar nieuws is nog steeds schaars. We weten al dat Volta de mogelijkheid biedt om je squadron, formatie en speelstijlen te beheren – dus het is zeker mobielvriendelijk.

Delen aub.

Wat je misschien ook leuk vind ?

Geef een reactie