Laatste nieuws

GAMING KOMKOMMERTIJD

gaming komkommertijd

WAT MOET JE SPELEN DEZE MAAND?

Het is deze maand rustig qua top releases, maar er is ondanks dat nog genoeg te spelen deze maand voordat we vanaf september weer al het Triple-A geweld mogen verwachten. We hebben voor jullie een lijstje samengesteld met de games die je nog kunt spelen deze maand voordat alle nieuwe titels uitkomen. Heb je zelf nog tips, laat het weten in de comments!

Apex Legends Season 2

Het nieuwe seizoen van Apex Legends is net van start gegaan met een nieuwe hero en de ranked mode. Spelers kunnen nu dus eindelijk punten verdienen om zo in een ranking terecht te komen met spelers van hun niveau. Daarnaast zit de nieuwe Battle Pass vol met toffe skins en items om te verzamelen. En het aller belangrijkste, Apex Legends is simpelweg een hele toffe shooter die iedereen met een beetje interesse in shooters moet checken!

Apex Legends Season 2 – Battle Charge Launch Trailer

Auto Chess: Teamfight Tactics Dota Overlords

Er is een nieuwe rage ontstaan op Twitch en YouTube. Autochess, is een nieuw genre binnen games waar verschillende ontwikkelaars snel hun eigen versie van hebben gemaakt. Riot Games, de ontwikkelaar van League of Legends, heeft Teamfight Tactics ontwikkeld, terwijl DOTA ontwikkelaar Valve, Dota Underlords heeft ontwikkeld. Beide games werken middels hetzelfde principe, maar hebben hun eigen unieke kwaliteiten en identiteit. Wij zijn persoonlijk erg fan van Teamfight Tactics. De games zijn interessant voor spelers van tactische games die hun tegenstanders altijd een stap voor willen zijn.

Ben je nog niet bekend met Autochess? Luister dan onze nieuwste podcast waarin we de hype bespreken!

An Introduction to Auto Chess, Teamfight Tactics & Dota Underlords - the Auto Battler Genre

Die games van je Steamlijst die je ooit hebt gekocht in de sale, maar nooit aangeraakt.

Laten we allemaal even eerlijk zijn. De Steam Summer Sale is net geweest en we hebben allemaal weer games gekocht die in onze virtuele Steam kast stof staan te vangen. De komkommertijd is perfect om eens te kijken in de lijst en het stof van de games af te blazen. Misschien zit er zelfs nog een toffe game tussen van de Steam Sale van vorig jaar, of 2012. Het afgelopen jaar is überhaupt vrij druk geweest met toffe games, dus mogelijk een goeie tijd om je backlog weg te werken!

Borderlands 2

Deze periode is ook een mooie tijd om jezelf voor te bereiden op de games die eind dit jaar en begin volgend jaar uitkomen. 13 September komt Borderlands 3 uit waardoor nu een mooi moment is om Borderlands 2 nog een keer te spelen, met daarbij de nieuwe DLC die de verhalen aan elkaar verbind. Ben je van plan om Borderlands 3 met een aantal vrienden te spelen? Dan kun je hen nu alvast optrommelen in de co-op ervaring van Borderlands 2.

Wat zijn jullie tips voor de zomer? Of zijn jullie nog druk met Super Mario Maker 2? Laat het ons weten in de comments!

Delen aub.

Wat je misschien ook leuk vind ?

Geef een reactie