Laatste nieuws

Ghostbusters Remastered

Ghostbusters remastered

Ghostbusters: de videogame Remastered komt later dit jaar naar PS4

Ghostbusters: The Video Game Remastered - Reveal Trailer | PS4

De dierbaar onthouden film in 2009 krijgt een 4K HD make-over.

Hallo voor alle MyplayStation Blog-lezers! Ik ben Matt McKnight, de directeur en producent van biz Dev op de komende Ghostbusters: The Video Game Remastered. Dat klopt, we hebben vandaag nieuws wereldwijd. De game die bekend staat als een liefdesbrief aan Ghostbusters-fans maakt een comeback in volledige glorie van hoge resolutie!

Ik herinner me nog de eerste keer dat ik ooit over Ghostbusters hoorde. Het was gelanceerd in bioscopen in de zomer van 1984 en ik wist dat ik het op het grote scherm moest vangen. Het speelde in het grote oude Coronet-theater in San Francisco, dat nu een seniorenhuisvestingscentrum is.

Wat volgde, was een groot succes bij het bouwen van creativiteit, comedy en universum. Bill Murray, Dan Aykroyd, Harold Ramis en Ernie Hudson hadden de hoofdrol gespeeld in een van de meest succesvolle actiekomediefilms van zijn tijd, een film geschreven door Aykroyd en Ramis zelf.

Ghostbusters Remastered

Meer dan twee decennia later werd Ghostbusters: The Video Game uitgebracht, en ik was opgewonden maar voorzichtig. Gelicentieerde games kunnen vaak een bijzaak zijn, maar ik had niet meer aangenaam verrast kunnen zijn.

De game was ook geschreven door Aykroyd en Ramis en bevatte een verhaalreeks kort na de gebeurtenissen van Ghostbusters II. Murray, Aykroyd, Ramis en Hudson zijn allemaal in het spel met hun stem en gelijkenis. Het werd een spel dat geliefd was bij spelers die je echt het gevoel gaven dat je je bij het team aansloot en deelnam aan een Ghostbusters-film.

We zijn ongelooflijk vereerd en verheugd om Ghostbusters aan te kondigen: The Video Game Remastered zal in 2019 op PS4 worden gelanceerd. Alle video’s en cutscènes in-game werden gevonden op een harde schijf in opslag bij een van de oorspronkelijke makers en geremasterd in 4K HD. De geweldige verhalen en audio zijn allemaal bewaard gebleven, terwijl verbeterde texturen en belichting het pakket compleet maken.

Ghostbusters Remastered

Voor degenen die de originele game niet hebben gespeeld, word je lid van de Ghostbusters als de nieuwe rookie-rekruut. Met tools zoals de PKE Meter en het vertrouwde Proton Pack leer je spoken jagen, ruzie maken en vangen met het team over iconische locaties in New York City zoals Times Square en Central Park. Je zult je ghost traps en Proton Pack upgraden. Het Proton-pakket heeft alternatieve afvuurmodi zoals Shock Blast en Slime Blower.

Door met alle Ghostbusters door alle actie te gaan, krijg je een grote glimlach op mijn gezicht en hoop ik dat het hetzelfde voor je zal doen. We kunnen niet wachten om binnenkort meer details over de game bekend te maken. Tot die tijd, steek de streams niet ove

Delen aub.

Wat je misschien ook leuk vind ?

Geef een reactie