Laatste nieuws

Gods & Monsters

gods and monsters

Gods & Monsters is een nieuw open wereldavontuur van het Assassin’s Creed Odyssey-team, volgend jaar op PS4.

Gods & Monsters - E3 2019 World Premiere Cinematic Trailer | PS4

Los puzzels op, overleef kerkers en vecht tegen wezens geïnspireerd door de Griekse mythe in een prachtig nieuw verhaal

de goden van de Griekse mythologie zijn in gevaar. Onttroond door het wrede monster, Typhon en neergeworpen uit Mt. Olympus, ze zijn op zoek naar iemand om hun krachten te herstellen. In Gods & Monsters ben jij iemand.

Van de makers van Assassin’s Creed Odyssey is Gods & Monsters een nieuw actieavonturenspel dat zich afspeelt in een fantastisch geschilderde open wereld voor de PlayStation 4.

Gods & Monsters

Als een vergeten held met de naam Fenyx speel je je zinnen op het uitschakelen van Typhon, de meest angstaanjagende van alle Griekse monsters, en zijn leger van gorgonen, harpijen, cyclopen en andere mythische beesten.

Gods & Monsters
Gods & Monsters

Maar het zal niet gemakkelijk zijn. Het eiland van de Gezegende is een gevaarlijke plaats, dus je zult heldhaftige prestaties moeten volbrengen door gevaarlijke kerkers te bevaren, puzzelende beproevingen aan te pakken en de meest iconische monsters van de Griekse mythologie te bevechten. Gelukkig, terwijl je je heldhaftigheid bewijst, zullen de goden je zegenen met hun unieke krachten om je te helpen de verraderlijke reis die voor je ligt te boven te komen.

Red het Griekse pantheon en etste je epische reis naar de verhalen van de legende wanneer Gods & Monsters op 25 februari op PlayStation 4 worden gelanceerd.

Delen aub.

Wat je misschien ook leuk vind ?

Geef een reactie