Laatste Games

Judgment

Word een topdetective

Onderzoek de moord op verschillende Kamurocho-gangsters in dit nieuwe mysterie van het Yakuza-team.

  • Verschijningsdatum:25/06/2019
  • Genre: Actie / Avontuur
  • Uitgever: SEGA
  • Ontwikkelaar: Ryu Ga Gotoku

Gameoverzicht

Baan je een weg door de onderwereld van Kamurocho

Privédetective en voormalige advocaat Takayuki Yagami onderzoekt een reeks gruwelijke moorden in deze combinatie van juridische thriller en action-adventure.

Betreed Kamurocho uit de kritisch bejubelde Yakuza-serie terwijl je de identiteit probeert te achterhalen van de mysterieuze moordenaar die bekendstaat als de Mol. Spoor verdachten op, ontdek aanwijzingen en breng bewijs naar de rechtszaal terwijl je de geheimen onderzoekt die verborgen liggen in de corrupte onderbuik van de stad.

Judgment | Gameplay Trailer | PS4

Maak gebruik van twee unieke gevechtsstijlen in bloedstollende, filmische gevechtsscènes. Combineer een grote reeks uiteenlopende vaardigheden, wapens en krachtige EX Actions terwijl je de strijd aangaat in een-op-eenduels en enorme, chaotische vechtpartijen.

Hoofdkenmerken

Judgment

Verken Kamurocho

Kamurocho barst van de winkels, bars en minigames om te verkennen. Kijk rond en houd je ogen open voor willekeurige evenementen; je weet maar nooit wanneer iemand je hulp nodig heeft.

Judgment

Spectaculaire gevechten

Perfectioneer je moves in twee unieke gevechtsstijlen. Schakel hele groepen tuig uit met zwiepende bewegingen in de kraanvogelstijl, en schakel over naar de tijgerstijl om een enkele vijand te overweldigen met een reeks krachtige stoten.

Judgment

Verzamel bewijs

Onderzoek de ongure rosse buurt van Kamurocho met behulp van Takayuki’s vernuft en gadgets. Vind de perfecte vermomming voor een undercovermissie of betrap mensen op heterdaad met je drone en camera.

De game Judgment in de uitgestrekte wereld van Yakuza

Een onmisbare gids om de Japanse onderwereld te verkennen als wetshandhaver of crimineel.

BEKIJK DE GAME IN ACTIE

screenshots

Delen aub.

Wat je misschien ook leuk vind ?

Geef een reactie