Laatste Games

Madden NFL 20

Madden NFL 20
  • Verschijningsdatum:02/08/2019
  • Genre: Sports
  • Uitgever: Electronic Arts
  • Ontwikkelaar: EA Tiburon

Overzicht

Geef leiding aan een nieuwe lichting NFL-legendes

Madden 20 | Reveal Trailer Face of the Franchise ft. Patrick Mahomes | PS4

De weg naar de Superbowl begint hier en nu: word het gezicht van een NFL-franchise, speel als college-quarterback in de playoffs van het National Championship, probeer door te breken met de NFL Draft en werk aan een imposante carrière met de meest legendarische American footballteams.

Perfectioneer je vaardigheden met het nieuwe voortgangssysteem Superstar X-Factor en ervaar de ultrarealistische gridiron-actie met nieuwe opties voor sprinten, passen en faken. Bepaal de strategie van je team met unieke playbooks en ontwikkel je superster tot een onmisbare speler.

Kenmerken

Werk aan je carrière met Face of the Franchise: QB1
In Face of the Franchise groei je van veelbelovend NFL-talent uit tot een superster, compleet met gepersonaliseerde scenario’s, speelbare events en uitdagingen en allerlei mogelijkheden om je speler aan te passen.

Stel je Ultimate Team samen
Stel een team samen van NFL-sterren uit het heden en verleden en verdien beloningen en upgrades. Verbeter je team en voltooi verschillende Ultimate Team-uitdagingen waarin je de echte NFL-actie naspeelt.

Speel exhibition-wedstrijden
Speel met een van de teams uit de NFL-franchise in legendarische stadions. Neem het online op tegen vrienden en rivalen of speel offline wedstrijden tegen computerteams. 

Klaar voor het gridiron?

Kies de Edition die bij jou past

Standard Edition

Superstar Edition

Ultimate Superstar Edition

Delen aub.

Wat je misschien ook leuk vind ?

Geef een reactie