Laatste Games

Marvel’s Spider-Man

Marvel’s Spider-Man

Far From Home slingert zich in Marvel’s Spider-Man.
Bekijk de Upgraded en Stealth-kleuren in-game als onderdeel van de gratis update van vandaag.

Hallo allemaal! Het is een tijdje geleden dat we voor het laatst hebben gesproken! We willen graag iedereen bedanken voor je steun aan Marvel’s Spider-Man sinds de lancering afgelopen september. Velen van jullie hebben gespeeld en we zijn gevloerd door het antwoord op de game. Het was bevredigend om voortdurend nieuwe verhalen te horen van spelers die onze vertolking van Marvel’s New York met de web-slinger verkenden en alle geweldige foto’s die je hebt gemaakt in de Fotomodus te zien.

Hoewel we hier druk bezig zijn met Insomniac Games, konden we de kans niet laten liggen om opnieuw samen te werken met Sony Interactive Entertainment, Marvel en Sony Pictures Entertainment om de release van Spider-Man ™: Far From Home te vieren. bioscopen op 2 juli! Als zodanig hebben we een nieuwe update voor de game uitgebracht via Patch 1.16 * die twee GRATIS gloednieuwe kleuren van Spider-Man brengt: Far From Home naar de game.

Nadat je het Advanced Suit vroeg in Marvel’s Spider-Man hebt gebouwd, kun je tijdens het verhaal tussen kleuren wisselen – dus als je deze fase al in de game hebt bereikt, kun je de Spider-Man: Far from Home Upgraded Suit gebruiken , of de Spider-Man: Far From Home Stealth Suit NU. Voordat je er snel bij bent om de update te downloaden – hier zijn een paar nieuwe afbeeldingen die deze gloednieuwe kleuren in het spel laten zien.

We hebben een geweldige tijd gehad met het toevoegen van gratis extra content aan Marvel’s Spider-Man, zoals het pak met zwemvliezen in december, en zijn geschikt om de Fantastic Four in januari te vieren.

Spider-Man: Far From Home

Je kunt nog meer extra pakken krijgen voor Marvel’s Spider-Man door de Marvel’s Spider-Man: The City That Never Sleeps-uitbreidingsserie te kopen. De serie vertelt een post-game verhaal over drie DLC-hoofdstukken, en elke bevat 3 nieuwe kleuren om te ontgrendelen die je kunt gebruiken in de rest van het spel en in New Game +.

Marvel's Spider-Man on PS4

De serie begint met Black Cat die terugkeert naar Marvel’s New York, maar spelers beseffen al snel dat ze deel uitmaakt van iets veel groters dat Spider-Man zal verstrikken met de beruchte Hammerhead. Je kunt Marvel’s Spider-Man: The City That Never Sleeps uit de PlayStation Store vandaag nog downloaden.

Dat is alles voor nu – nogmaals bedankt voor al je steun aan Marvel’s Spider-Man. Het betekent de wereld voor ons en we hopen dat je de Spider-Man van Sony Pictures: Far From Home kunt zien wanneer deze op 2 juli in de bioscopen te zien is!

Delen aub.

Wat je misschien ook leuk vind ?

Geef een reactie