Laatste Games

MediEvil

MediEvil

Versla de hordes demonen

Beleef opnieuw het populaire avontuur, uit het graf herrezen voor PlayStation 4. 

  • Verschijningsdatum:25/10/2019
  • Genre: Actie / Avontuur
  • Uitgever: SIEE
  • Ontwikkelaar: Other Ocean Emeryville & Sony Worldwide Studios

Game-overzicht

Pak je zwaard, trek je armour aan en verdien je titel als waardige ondode held.

In deze volledige remake van de originele PlayStation-action-adventure komen zwaardgevechten, gevaarlijke puzzels en betoverende omgevingen opnieuw tot leven. Stap in de botten van Sir Daniel Fortesque, een klunzige — en allang dode — ridder die per ongeluk door de boosaardige tovenaar Zarok is herrezen, 100 jaar na zijn gênante dood.

Nu het koninkrijk Gallowmere wordt bedreigd door de hordes demonen van Zarok, kan alleen de knokige Sir Dan hem nog stoppen. Dit is een tweede kans voor de ondode avonturier. Kun je Zarok verslaan en Sir Dan de eer helpen terugwinnen die hij als levende verloor?

MediEvil | Story Trailer | PS4

Belangrijkste kenmerken

MediEvil

Sensationele nieuwe visuals

Beleef de glorie van Gallowmere met een complete, adembenemende PS4-make-over vol persoonlijkheid en verrijkte visuele details — op PS4 Pro zelfs in oogverblindend 4K. 

MediEvil

Klassieke gameplay in een nieuw jasje

Maak optimaal gebruik van het verbeterde camerasysteem en een divers aanbod aan wapens, waaronder betoverde zwaarden en gigantische hamers, om rots-spugende waterspuwers, weerwolven en zombies te bevechten. 

Koop MediEvil

MediEvil collection

MediEvil — Digital Deluxe Edition

Bevat de volledige game, de Golden Super Armor DLC, het digitale boek met artwork, de digitale strip, de digitale soundtrack en een dynamisch thema.

ps4 game

MediEvil — Blu-ray Disc

MediEvil

MediEvil — digitaal

BEKIJK MEDIEVIL IN ACTIE

Screenshots en filmpjes

PLAYSTATION 4 PRO

Speel in prachtig 4K

Neem elk detail van je dodelijke omgeving in je op in ultra-high definition. Geniet van een uiterst gedetailleerde, kleurrijke ervaring op de super-charged PlayStation 4 Pro met volledige ondersteuning voor 4K-schermen. 

Delen aub.

Wat je misschien ook leuk vind ?

Geef een reactie