Laatste Games

Mortal Kombat 11

Strijd mee in een nieuw en 
wreed
 tijdperk

Stort je in de strijd met nieuwe vechters, bekende strijders en een verbeterd en nog wreder vechtsysteem.

  • Verschijningsdatum: Nu verkrijgbaar
  • Genre: Vechten
  • Uitgever: Warner Bros Games
  • Ontwikkelaar: Netherrealm Studios
Mortal Kombat 11 | Official Announce Trailer | PS4

De consequenties van Raidens acties uit het begin van de serie dreunen door in het nieuwe Kombat-tijdperk en het 11e deel uit de iconische vechtfranchise.

De nieuwe personages die de arena betreden, beschikken over krachten om de tijd te manipuleren: ze zetten alles op alles om de actie naar hun hand te zetten, waardevolle tijd te winnen en als overwinnaar uit de strijd te komen. Geharde krijgers staan tegenover vroegere versies van zichzelf en gevechten worden nu beïnvloed door Time Quakes. Alles wat je dacht te weten over Mortal Kombat kun je vergeten nu de almachtige kracht achter dit wrede toernooi zich openbaart.

NU IS HET JOUW BEURT

Kenmerken

ps4 game Mortal Kombat 11

Nieuwe vechters en bekende krijgers

Legendarische personages, zoals Baraka en Liu Kang keren terug uit het bloederige verleden van Mortal Kombat, en nieuwe strijders zoals Geras en de almachtige Kronika betreden de arena om hun verwoestende krachten te tonen.

Uitgebreide combo’s, specials en verwoestende moves

Perfectioneer de wrede combo’s van je vechter en bestook je tegenstanders met krachtige, geconcentreerde stoten. Ontketen de speciale moves van klassieke personages zoals de speer van Scorpion en de vliegende aanval van Raiden en beslis het gevecht met de allerwreedste eindmoves ooit.

Nieuw vecht-systeem

Verras je tegenstander met perfecte blocks, keiharde stoten, en offensieve en defensieve instellingen. Zelfs als je gezondheid onder de 30% komt, kun je de overwinning op het laatste moment verzilveren met een Fatal Blow-supermove.

Personages aanpassen

Pas het uiterlijk en de vechtstijl van je personage volledig aan. Deel verwoestende stoten uit en verdien kenmerk-punten om de krachtige vaardigheden van je vechter gedurende het toernooi nog verder te verbeteren.

Delen aub.

Wat je misschien ook leuk vind ?

Geef een reactie