Laatste Games

Need for Speed Heat

Need for Speed Heat

Race door de straten

Neem het op tegen een corrupte politiemacht en werk je een weg naar de top van de straatracewereld in dit nieuwste deel uit de Need for Speed-reeks. 

PlayStation Plus vereist voor online gamen

  • Verschijningsdatum: 08/11/2019
  • Genre: Racing
  • Uitgever: Electronic Arts
  • Ontwikkelaar: Ghost Games

Overzicht

Race ‘s nachts door de stad en werk aan je straatrace-reputatie.

Need for Speed Heat | Official Gameplay Trailer | PS4
Need for Speed Heat

Overdag race je op het circuit, maar ‘s nachts zet je alles op het spel in Need for Speed Heat. In deze intense racegame moet je het opnemen tegen foute politieagenten en je plek verdienen in de keiharde wereld van de illegale straatraces.

Je doet mee aan de officiële competitie Speedhunters Showdown. Zo verdien je overdag genoeg geld om auto’s aan te passen en te upgraden voor je nachtelijke hobby. Want ‘s nachts ga je de straat op in perfect afgestelde auto’s. Je duikt in het illegale straatracecircuit en neem het op tegen nieuwe tegenstanders om aan je reputatie te werken. 

Je moet wel op je hoede zijn voor de corrupte agenten die eropuit zijn de illegale straatracers hard aan te pakken. Zet alles op het spel om grote beloningen te innen of kies eieren voor je geld en keer terug naar je schuilplaats. In deze straatracewereld draait alles om het vinden van de juiste routes, risico’s inschatten en natuurlijk de juiste raceauto’s. Breid je crew uit met waardevolle leden, vul je garage met krachtige bolides en wees heer en meester op de straten van de stad. 

Kenmerken

ps4 need for speed

Druk je stempel

Pas je auto aan met prestatie-onderdelen die perfect aansluiten op je rijstijl. Stel een crew samen van online vrienden en race samen dwars door de totale chaos van Palm City. 

need for speed ps4

Neem risico’s

Doe mee aan de lokale racecompetitie om je bankrekening te spekken en zet daarna alles op het spel in het illegale straatracecircuit terwijl de politie je op de hielen zit.

ps4 need for speed

Maak een einde aan de corruptie

Lt. Mercer geeft leiding aan een stel corrupte agenten die racers te grazen nemen om de auto’s vervolgens in onderdelen door te verkopen. Aan jou de taak om hem en zijn team te ontmaskeren.

Screenshots ps4 game

Delen aub.

Wat je misschien ook leuk vind ?

Geef een reactie