Laatste nieuws

Nieuw deze week

ps store update

Nieuw in de PlayStation Store deze week (week 37 2019).

Hoogtepunten zijn Borderlands 3, eFootball PES 2020, NHL 20, GreedFall en Blasphemous.

We beginnen deze week met een nieuwe reeks actievolle titels die in de PlayStation Store worden gelanceerd.
Betreed een wereld vol chaos in Borderlands 3, verken een magisch land in GreedFall en ga op een donker fantasie-avontuur in Blasphemous.

Bekijk de hoogtepunten hieronder en ga naar de PlayStation Store voor meer informatie

Borderlands 3

Borderlands 3 | Official Announce Trailer | PS4
Borderlands 3

Waarom het op je radar zou moeten staan: Je kunt eindelijk graven in het langverwachte FPS-vervolg van Gearbox Software, met de kenmerkende overdreven gevechten van de serie, eigenzinnige personages, een gekke cultus en tonnen kostbare buit om op te sporen. Schiet je een weg door het wetteloze land van Pandora met een enorm arsenaal aan gekke wapens en vier geheel nieuwe aanpasbare Vault Hunters, elk met hun eigen unieke vaardigheden.

GreedFall

GreedFall | Gameplay Overview Trailer | PS4
GreedFall

Waarom het op je radar zou moeten staan: Als je op zoek bent naar een verhalend avontuur dat niet alle beslissingen voor je neemt, zorg dan dat je deze prachtige mix van RPG, fantasie en magie van Spiders oppakt. Gebruik diplomatie, bedrog of zelfs dwang om de loop van je verhaal vorm te geven terwijl je nieuwe landen ontdekt die sijpelen met magie, geheimen en fantastische wezens.

eFootball PES 2020

eFootball PES 2020 PS4
eFootball PES 2020

Waarom het op je radar zou moeten staan:
Konami is terug met een nieuwe inzending in zijn voetbalfranchise met dynamische dribbelvaardigheden, first-touch technieken en geavanceerde balfysica. De Master League-ervaring is ook opgewaardeerd met een nieuw interactief dialoogsysteem, een bijgewerkt menuontwerp en een meer realistische transfermarkt. Maak je klaar voor de aftrap!

Blasphemous

Blasphemous | Release Date Reveal | PS4
Blasphemous

Waarom het op je radar zou moeten staan:
Degenen onder u die niet van het preutse type zijn, moeten dit brute avontuur in Metroidvania-stijl beginnen, met snelle gevechten, een diep verhaal en prachtige pixelart. Betreed een donkere en brutale fantasiewereld als The Penitent One, de enige overlevende van het bloedbad van de Silent Sorrow en eigenaar van een indrukwekkende puntige hoed. Verken een helse wereld terwijl je je een weg baant door niet-lineaire niveaus met prachtig groteske bazen.

NHL 20

NHL 20 | Cover Reveal Trailer ft. Auston Matthews | PS4
NHL 20

Waarom het op je radar zou moeten staan:
Je kunt eindelijk terugkeren naar de ijsbaan en de top bereiken in de wereld van professioneel hockey met EA’s nieuwste inzending in de NHL-serie. Deze aflevering bevat nieuwe spelmodi, zoals Eliminator, waarbij 81 spelers het tegen elkaar opnemen in een door battle royale geïnspireerde winner-takes-all competitie. Als je een beetje voorsprong wilt nemen op de hockeyactie, kun je vanaf 10 september drie dagen eerder toegang krijgen met de Ultimate en Deluxe edities.

De nieuwe demo’s van deze week

Call of Duty: Modern Warfare Beta

Call of Duty: Modern Warfare | Multiplayer Trailer | PS4
Call of Duty: Modern Warfare Beta

Waarom het op je radar zou moeten staan:
Infinity Ward herstart zijn Modern Warfare-serie met adembenemende geheime operaties, iconische locaties en een diverse cast van gespecialiseerde agenten. Als je niet kunt wachten op het opnieuw bedenken van deze klassieke FPS, bestel dan en krijg vanaf 12 september vroeg toegang tot de bèta.

Delen aub.

Wat je misschien ook leuk vind ?

Geef een reactie