Laatste Games

Nieuwe PlayStation Store-releases

PSStore

Nieuwe games zijn onder andere Sea of ​​Solitude, Stranger Things 3: The Game, OVIVO en meer.

De PlayStation Store-releases van deze week bevatten een dubbele factuur van scifi-actie voor PS VR-bezitters, een platformgame die tevens fungeert als een kunstwerk en een angstaanjagende reis door een semi-verzonken stad. Hieronder vindt u onze keuzes van de week, evenals de rest van de volledige releases van deze week.

Scraper: First Strike | Gameplay trailer | PSVR

Waarom zou het op je radar moeten zijn: Het is een dubbele factuur van sci-fi-georiënteerde actie voor PS VR-spelers deze week. Bestuur een zwaar bewapende Hover Pod, gebruikmakend van zijn arsenaal om een ​​robotleger aan te pakken in het debuut van Labrodex Inc. Je moet tussen leveringen zoeken naar spullen, maar je verzamelobjecten gebruiken om je tankachtige rit te verbeteren. * Niet in België, Duitsland, Finland, Frankrijk, Koeweit, Libanon, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Oman, Polen, Oostenrijk, Oostenrijk VAE, Oekraïne.

Ovivo | Komt Uit: woensdag 3 juli

Ovivo op PS4

Waarom het op je radar moet zijn:

We zijn gebiologeerd door dit debuut van de Russische ontwikkelaar Izhard, waar ongelooflijke stukjes zwart-wit kunst verdubbelen als platformniveau. Je moet tijdens elke fase ingebouwde zwaartekrachtputten gebruiken om te dobberen, weven en naar de finish te stromen. Stel je voor dat het genre opnieuw geïnterpreteerd werd door de hersenkraker van een kunstenaar die gespecialiseerd is in vector- en psychedelische kunst … terwijl ze het bordspel Operation speelden. Duidelijker? Nee? Wij ook niet. Maar sluit je aan bij het onthullen van zijn geheimen van woensdag.

Stranger Things 3: The Game | Komt Uit: donderdag 4 juli

Stranger Things 3: The Game op PS4

Waarom zou het op je radar moeten zijn:

Als je uitkijkt naar het volgende seizoen van Netflix’s jaren 80-thema horrorserie, moet je ook Stranger Things 3: The Game spelen. Speel de evenementen van seizoen 3 af met een selectie van 12 ontgrendelbare personages, elk met hun eigen vaardigheden en gevechtsstijlen. Je kunt solo spelen of een vriend uitnodigen voor een spookachtige bankcoöperatie tijdens het verkennen van Hawkins, het oplossen van lastige puzzels en het bestrijden van wangedrochten van ondersteboven.

Sea of Solitude | Komt Uit: vrijdag 5 juli

Sea of Solitude | E3 2018 Teaser Trailer | PS4

Waarom zou het op je radar moeten zijn:

We hebben Sea of ​​Solitude sindsdien in de gaten gehouden sinds die visueel verbluffende E3-trailer op de EA’s conferentie van vorig jaar. Vergelijkbaar met de veelgeprezen Hellblade van Ninja Theory, is dit avontuur van een derde persoon gericht op het aanpakken van geestelijke gezondheidsproblemen, omdat art director Cornelia Geppert haar persoonlijke worstelingen met eenzaamheid wilde delen.

Sairento VR | Komt Uit: vrijdag 5 juli

Als Blood & Truth je aan het jagen is voor meer all-out actie op PS VR, moet je dit debuut van ontwikkelaar Mixed Realms niet missen. Verwacht de spanning en wreedheid van het gevecht van Doom in combinatie met een glorieuze cyberpunk-look terwijl je een supersnelle, muur-lopende cyberninja speelt met katana-bladen en een groeiend arsenaal aan wapens om tegenstanders te sturen.

Delen aub.

Wat je misschien ook leuk vind ?

Geef een reactie