Laatste Games

Nioh 2

Nioh 2

Open Beta begint op 1 november

Nioh 2 - Pre-order and Beta Trailer | PS4
Nioh 2 Trailer

Krijg een vroeg overzicht van het actie-epos van volgend jaar met de open bèta die volgende week begint, terwijl pre-orders vandaag live gaan.

Hallo allemaal, ik ben Fumihiko Yasuda, de producent van Nioh 2. Ik wil graag ongelooflijk opwindend nieuws met jullie allemaal delen! Eerst en vooral ben ik blij om eindelijk onze lanceringsdatum van 13 maart 2020 aan te kondigen.

Ik weet dat velen van jullie hebben gewacht en we bedanken je voor je geduld terwijl we werkten om een ​​officiële datum vast te stellen.

Een van de belangrijkste redenen om niet te haasten om een ​​introductiedatum te bepalen, was om ervoor te zorgen dat we een “echte evolutie” van Nioh konden bereiken, wat voor ons betekende dat we nieuwe elementen moesten inbrengen met behoud van de dingen waarvan we vonden dat ze juist waren. van de eerste game.

Hoewel er niet genoeg significante veranderingen in de Alpha waren, voelen we nu dat we veel dichter bij het bereiken van onze doelen zijn gekomen.

Open Beta Details

Dat gezegd hebbende, willen we jullie ook een voorproefje geven van het spel door een open bèta-demo uit te geven die je kunt uitproberen. Deze open bèta is beschikbaar van 1-10 november en kan worden gedownload in de PlayStation Store. Alle spelers zullen nieuwe elementen kunnen ervaren, zoals onze uitgebreide karakteraanpassingsfunctie, ons nieuwste wapen – de Switchglaive en nog veel meer.

Nioh 2

Als je aan de bèta begint, kom je op een plaats genaamd de interim. In tegenstelling tot de dojo-tutorial van de vorige game, is de Interim een ​​veilige zone waar je je wapens kunt kiezen, de basisbewegingen kunt testen en naar een echt podium kunt gaan wanneer je klaar bent.

Deze plaats is ontworpen en gebaseerd op het Tibetaans boeddhistische concept van een tussenliggende, overgangsstaat tussen leven en dood. Ik ben eigenlijk erg gesteld op de omgeving die we hebben gecreëerd, gemodelleerd naar de Sanzu-rivier omringd door rust (vergelijkbaar met de rivier Styx uit de Griekse mythologie).

Terwijl je verder gaat vanuit de Interim, begin je je reis in een fase genaamd Sunomata. Deze fase is gebaseerd op het Sunomata-kasteel dat door sommige accounts door Hideyoshi in slechts één nacht werd gebouwd. De ervaring zal een interpretatie zijn van historische actualiteiten gecombineerd met een gezonde injectie van Yokai-avontuur!

Bovendien zal deze nieuwe fase je trakteren op een indrukwekkende omgeving bedekt met herfstesdoornbladeren. Op dezelfde manier als het stadium van de kersenbloesem (The Village of Cursed Blossoms), hadden we het grote geluk om nog een verbluffende tijd van het jaar te markeren in de vier verschillende seizoenen van Japan.

Nioh 2

Ik hoop dat je deze fase en de open bèta in november leuk zult vinden. Als je bekwaam en gelukkig genoeg bent om de bèta te overwinnen, verdien je The Mark of the Demon Slayer – een beloning die je het recht geeft om de Kamaitachi-helm te ontgrendelen vanuit de in-game Shrine om te gebruiken in de volledige game wanneer deze volgend jaar arriveert. Hoewel de proefperiode beperkt is, hopen we oprecht dat je de bèta kunt spelen en je waardevolle feedback aan ons kunt geven door te reageren op de enquête.

Pre-orders beginnen vandaag.

Ook kun je op dit moment Nioh 2 vooraf bestellen in de PlayStation Store, waarmee je waardevolle bonusitems krijgt om te gebruiken bij de laatste game. Voor diegenen onder u die nieuw zijn bij Nioh en de wereld eromheen willen ontdekken, de originele game is gratis beschikbaar voor PlayStation Plus-leden op 5 november. Begeleid de nieuwkomers voor de doorgewinterde veteranen vriendelijk met je door de strijd geharde vaardigheden.

Terwijl de ontwikkeling zijn laatste fase ingaat, zullen we bezig zijn met debug, rebalance, debug, rebalance … Alle grapjes terzijde, ik ben benieuwd voor jullie om de Beta te spelen en we kijken erg uit naar jullie feedback zodat we kunnen voltooi Nioh 2 correct. Bedankt voor je steun!

Delen aub.

Wat je misschien ook leuk vind ?

Geef een reactie