Laatste Games

No Man’s Sky

No Man's Sky
  • Verschijningsdatum: Nu verkrijgbaar
  • Genre: Actie / Avontuur
  • Uitgever: SIEE/Hello Games
  • Ontwikkelaar: Hello Games
No Man's Sky | NEXT Trailer | PS4

Bouw, handel, ontdek en verken…

Je begint aan de rand van het Euclides-sterrenstelsel en kiest je eigen, interstellaire reis in een uitgestrekt universum dat barst van het leven, gevaar en ontelbare mysteries.

No Man’s Sky is een waanzinnig ambitieus, eigenzinnig sciencefiction-avontuur dat zich afspeelt in complete sterrenstelsels die tot leven worden gebracht door procedurele generatie. Ga op reis door een eindeloze hoeveelheid planetenstelsels die steeds gevarieerder en gevaarlijker worden. Zoek zeldzame materialen, handel met buitenaardse wezens, bebouw planeten en vind aanwijzingen over het mysterieuze ontstaan van het universum.

Hoe je het overleeft, mag je helemaal zelf invullen. Stel vloten samen van gigantische vrachtschepen en raas door het universum. Bouw grote, bewoonbare basissen op planeten, aan de oppervlakte, onder de grond of zelfs op de zeebodem. Koop en verbeter je eigen wapens en ruimteschepen en neem het op tegen ruimtepiraten, vijandige fauna of het mysterieuze leger van sentinels.  

Het is jouw universum om te verkennen. Miljarden en miljarden planeten wachten op ontdekking.

No Man's Sky

NO MAN’S SKY BEYOND

Verken het universum met PlayStation VR

De nieuwste update van Hello Games voegt allerlei veelgevraagde functies toe aan No Man’s Sky, inclusief volledige ondersteuning voor PlayStation VR.

No Man’s Sky Beyond | VR Reveal | PSVR

Met de PS VR-ondersteuning zorgt No Man’s Sky Beyond voor een overweldigende nieuwe dimensie in het vrijwel oneindige scifi-universum van Hello Games.

Klim in de cockpit van je ruimteschip, pak de stuurknuppel vast en bepaal de stuwkracht, hoogte en richting. Kijk vanuit de hoogte naar het onbekende buitenaardse terrein onder je en zoek een plek om te landen.

Eenmaal op de grond haal je de multitool uit je rugzak en kies je met je hand een van de vele functies. Vervolgens kun je met vrije handbewegingen het landschap tot in het kleinste detail aanpassen.

Je kunt ook je eigen emotes creëren in multiplayer. Zwaai nonchalant naar je vrienden of begroet andere PS VR-spelers met een boks.

In No Man’s Sky Beyond komt de game volledig tot leven dankzij de kracht van PS VR. Alles wat mogelijk is in No Man’s Sky kan nu ook in virtual reality met PlayStation VR.

DE REIS GAAT DOOR

Nieuwe functies, content en meer…

Sinds de lancering van de game heeft ontwikkelaar Hello Games onvermoeibaar gewerkt aan de uitbreiding en verfijning van de No Man’s Sky-ervaring, met nieuwe functies, verhaallijnen en grafische upgrades. Hier kom je alles te weten over elke mijlpaal en lees je wat je kunt verwachten als de game gaat spelen.

No Man's Sky l Visions Update | PS4
No Man's Sky l the Abyss | PS4
No Man's Sky | NEXT Trailer | PS4
No Man's Sky | Atlas Rises Update | PS4
No Man's Sky | Path Finder Update | PS4
No Man's Sky | Foundation update trailer | PS4

Belangrijkste functies

No Man's Sky

VERKENNEN ZONDER BEPERKINGEN

Het is jouw universum om te verkennen. Je mag zelf bepalen of je dit te voet doet, in voertuigen met twee, vier of acht wielen, aan boord van je interstellaire vrachtschip of in de cockpit van je gevechtsschip. Jaag door de wolken, graaf diep onder de grond, verken uitgestrekte grottenstelsels en oeroude ruïnes.

No Man's Sky

LEID EEN ARMADA

Koop je eigen interstellaire vrachtschip, dat je kunt verbeteren en uitbreiden. Parkeer je favoriete ruimteschepen en bouw bewoonbare woonvertrekken en een cockpit, van waaruit je het bevel voert over je bemanning. Huur fregatten in om je te beschermen terwijl je in de diepe ruimte bent en stel een vloot vol bewapende schepen samen.

No Man's Sky

MAAK VERBINDING MET HET UNIVERSUM

Volg de verre stemmen van de kosmos en beleef wilde avonturen die antwoord geven op de grootste vragen over het universum. Jaag op de mysterieuze Atlas, zoek het centrum van het sterrenstelsel, help een gestrande reiziger of verrijk jezelf met de wijsheden van de eerste van jouw soort.

No Man's Sky

VOEL JE THUIS

Bouw je eigen, bewoonbare basissen, op welke planeet dan ook. Delf plaatselijke grondstoffen, verbouw zeldzame plantensoorten, bouw landingsplaatsen en handelscentra, maak verkenningsvoertuigen en race-circuits en plaats terminals waar specialisten nieuwe wapens en technologie ontwikkelen.

No Man's Sky

WERK AAN JE REPUTATIE

Ontmoet andere, intelligente levensvormen, die met je willen handelen of je hulp nodig hebben. Hoe je het heelal verkent en wie je besluit te helpen, is van invloed op je reputatie bij de verschillende soorten in de sterrenstelsels. Verbeter je reputatie om nieuwe deuren te openen.

No Man's Sky

HANDEL, VERVAARDIG EN VERBETER

Bouw en verbeter technologieën en koop blauwdrukken zodat je nieuwe componenten en extra modules kunt monteren op je ruimteschip, exopak en multitool. Hoe krachtiger je technologie, des te beter je bestand bent tegen vijandige omgevingen en des te meer er daar te halen valt.  

No Man's Sky

JE BENT NIET ALLEEN

Speel online met vrienden

Waar je ook bent in het sterrenstelsel, je hoeft je nooit alleen te voelen. Speel wanneer je wilt samen met maximaal drie vrienden en vecht gezamenlijk tegen piraten, bouw gigantische constructies, delf zeldzame materialen of verken de eindeloze diepten van de ruimte. 

Delen aub.

Wat je misschien ook leuk vind ?

Geef een reactie