Laatste nieuws

Outriders

Bekijk de eerste trailer van Outriders, een co-op sci-fi shooter die volgend jaar naar PS4 komt van de makers van Bulletstorm.

Ontwikkelaar People Can Fly biedt een eerste glimp van een donker, bruut universum.

hallo allemaal, Toby van het Square Enix Community Team hier! De Square Enix E3 Live show is zojuist afgerond en we hebben nu officieel onze gloednieuwe IP aangekondigd, Outriders, die wordt ontwikkeld door People Can Fly. Als je de show hebt gemist, kun je onderstaande Outriders Announce-trailer bekijken. Outriders verschijnt in de zomer van 2020 op PlayStation 4.

Outriders - E3 2019 Announce Trailer | PS4

Terwijl de trailer en onze video “Creating Outriders” je een klein beetje inzicht geven in wat je van deze titel kunt verwachten, kun je deze winter uitkijken naar een volledige onthulling van het spel.
Dat gezegd hebbende, dit is wat we tot nu toe bereid zijn te delen: Outriders is een co-op-shooter van 1 tot 3 spelers die zich afspeelt in een origineel donker en wanhopig sci-fi-universum.

Outriders
Outriders
Outriders

We stellen het op prijs dat ons verhaal, net als het signaal dat in de aanroepende trailer wordt weergegeven, op dit moment een groot mysterie is, maar we hebben enkele aanwijzingen en broodkruimels achtergelaten in onze sociale pagina’s, die u met wat meer informatie zullen belonen voordat we laat deze winter meer details zien.

We hebben enorm genoten van het kijken naar de groeiende Outriders-gemeenschap die al elementen uit het verhaal begint samen te voegen en we kijken er echt naar uit om te zien hoeveel ze kunnen ontdekken.

People Can Fly heeft een enorme schat aan ervaring met het shooter-genre en Outriders combineert al die jaren van kennis en passie en rolt het tot hun meest ambitieuze project tot nu toe. We hebben je tot nu toe echter nauwelijks het topje van de ijsberg getoond en kunnen niet wachten om je meer te laten zien van deze donkere, wrede wereld en de reis van de Outriders er doorheen.

Outriders
Outriders
Outriders

Delen aub.

Wat je misschien ook leuk vind ?

Geef een reactie