Laatste Games

Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville

Plants vs. Zombies

Tijd om grond te schoppen

Maak je klaar voor de volgende editie van EA’s vreemde multiplayer-shooter met een nieuw PvE-speltype, zes PvP-speltypen, een gevechtsarena en meer!

  • Verschijningsdatum: 18/10/2019
  • Genre: Actie / Avontuur
  • Uitgever: Electronic Arts
  • Ontwikkelaar: EA PopCap

Gameoverzicht

EA’s gestoorde team-shooter is terug, groter en beter dan ooit.

Houd je erwtenschieters klaar voor de volgende overdreven aflevering in de Plants vs. Zombies-serie. De spanning verspreidt zich buiten Neighborville naar de nieuwe sociale en vrij te verkennen gebieden op de grens van het meest bevochten dorp uit de gamegeschiedenis.

Kies uit twintig volledig aan te passen personages en perfectioneer je speelstijl, terwijl je beloningen verdient voor elke overwinning op het strijdveld.

Vorm een team met je vrienden, samen op de bank of online, en voltooi een vloedgolf aan uitdagingen, versla hordes vijanden in PvE, neem het online op tegen anderen of doorsta de chaos in de nieuwe gevechtsarena. 

Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville | Official Gameplay Trailer (Founder’s Edition) | PS4
Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville

Hoofdkenmerken

Ga verder

De spanning stijgt op heel Terra met drie vrij te verkennen gebieden en een PvE-speltype. Speel samen met maximaal drie vrienden in het sociale gebied Giddy Park en herover Weirding Woords, Mount Steep en Neighborville Town Centre.

Speel met vrienden

Speel elk speltype coöperatief en werk samen op de bank in splitscreen. Vorm een team met maximaal drie andere spelers en baan je een weg door vrij te verkennen gebieden, of duik in de chaos met maximaal 24 spelers in online multiplayer.

Pas elk personage aan

Doe mee met de nieuwste stekjes in het eeuwenoude gevecht tussen planten en zombies, met 20 volledig aan te passen klassen, waaronder een nieuwe Team Play-klasse voor elke factie. Gebruik de unieke vaardigheden van elke klasse in zes PvP-speltypen, waaronder de nieuwe gevechtsarena.

Delen aub.

Wat je misschien ook leuk vind ?

Geef een reactie