Laatste nieuws

PlayStation 4 Pro

De super-charged PS4: sneller, krachtiger en met 4K-gaming.
Winnaar van de gouden iF Product Design Award van 2018.

De super-charged PS4 Pro

Geef je games een boost met de krachtigste PlayStation ooit.

Ps4 pro

Games en entertainment in 4K

Speel de nieuwste blockbusters en exclusieve PlayStation-games in adembenemende 4K en stream je favoriete entertainment van 4K-streamingservices met ongelooflijke visuele details.

Snellere framerates

Ga helemaal op in de snelste, meest explosieve PS4-games met framerates die speciaal voor de extra kracht van de PS4 Pro een boost hebben gekregen.

Twee keer zo krachtig als PS4

De GPU van de PS4 Pro is twee keer zo krachtig als die van de standaard PS4, waardoor je kunt genieten van een ongelooflijke helderheid, extra vloeiende gameplay en een kortere laadtijd in voor PS4 Pro verbeterde games**. 

HDR-technologie

Geniet van levendige, levensechte kleuren en details als je speelt op een tv die HDR ondersteunt.

playstation 4 pro
ps 4 pro enhanced

Verbeterd voor PS4 Pro

Veel van de grootste en beste PS4-games krijgen een extra boost dankzij de PS4 Pro-verbeteringen die de prestaties van de game nog extra aanscherpen.

Van de verbluffende skyline van Manhattan in Marvel’s Spider-Man en de hoge bergen van God of War tot de uitgestrekte vlaktes van Red Dead Redemption 2 en de intense slagvelden van Call of Duty: Black Ops 4, je voelt de kracht van je games met de Enhanced for PS4 Pro-badge.
Games verbeterd voor PS4 Pro

4K-gaming

Speel de nieuwste games in verbluffende 4K*-kwaliteit; huidtinten worden warmer, materialen krijgen realistische texturen en de omgeving komt tot leven zoals nooit tevoren.

4k-gaming

PS4 Pro schaalt games met een lagere resolutie op
naar 2160p om de helderheid van 4K* te benaderen.

Adembenemende grafische details

Met PS4 Pro lijken ronde lijnen vloeiender, hoeken scherper en gezichten levensecht. Visuele details zoals haar, water en gras spatten van het scherm.

hdr

Levendigere kleuren met HDR

Op een HDR-tv worden compatibele PS4-games weergegeven met bijna zoveel kleuren als het menselijk oog kan waarnemen, voor ongelooflijke helderheid en levendige details.

4k hdr

Schitterende landschappen

Zelfs de kleinste details, zoals vuil en roest, worden verfijnd weergegeven door PS4 Pro – terwijl donkere en scherpere schaduwen een nog mooier diepte-effect teweegbrengen.

Levensechte beleving

De actie is sneller, soepeler en explosiever dankzij de ondersteuning voor snellere en stabielere framerates.

Levensechte beleving

Verbeterde framerates: vastgezet

Framerates worden voor sommige PS4 Pro-games vastgezet op een hogere snelheid.

Verbeterde framerates: in het vizier

PS4 Pro is gericht op hogere framerates voor geselecteerde PS4-games. 

Ongelooflijk entertainment

Stream de grootste films, tv-shows en nieuwste video’s in 4K-resolutie* via Netflix, YouTube en een scala aan entertainmentapplicaties — alles wordt automatisch opgeschaald voor een zo scherp mogelijk beeld.

Netflix

Betere visuals op elke tv

Beleef gamen op een nieuwe manier met je voor PS4 Pro verbeterde games, ook als je niet op een 4K-televisie speelt. De supersampling-modus kiest de hoogst beschikbare resolutie van je game en voorziet aan de hand van die extra visuele informatie bepaalde games van vloeiendere ronde lijnen, scherpere randen en verfijnde details wanneer de resolutie wordt aangepast aan die van een hdtv.

Sony Bravia 4K-tv’s

Koppel de visuele kracht van PS4 Pro aan de baanbrekende beeldtechnologieën van de 4K HDR BRAVIA-tv’s van Sony en je games komen helemaal tot leven met dynamische kleuren en details.

Vind direct een deal voor je PS4 Pro

Koop nu je super-charged PS4 Pro en til gamen naar een hoger niveau met gaming en entertainment in 4K, hogere framerates en verbeterde graphics.

Koop nu

Gesimuleerde schermafbeeldingen. HDR-compatibele tv, PS4 Pro-console en game vereist.

Games en entertainmentstreamingdiensten worden weergegeven met een resolutie van maximaal 2160p. PS4 Pro schaalt lagere resoluties op naar 2160p. HDR wordt niet door alle games en entertainmentstreamingdiensten ondersteund. 4K-/HDR-tv vereist voor 4K en HDR.**HDR en hogere framerates worden niet door alle games en videocontent ondersteund.

**Een aantal games kunnen betere visuals, een hogere framerate of een hogere resolutie hebben. ‘PS4 Pro Enhanced’-functies verschillen per game. 4K-tv vereist voor 4K-beeld. PS4 Pro speelt ook alle PS4™-games af.

Delen aub.

Wat je misschien ook leuk vind ?

Geef een reactie