Laatste nieuws

PlayStation Now update

playstation now

Nieuwe abonnementsprijzen, voegt GTA V, God of War, Uncharted 4 en meer toe.
PS4-blockbusters nemen vanaf vandaag voor een beperkte tijd deel aan de streaming- en downloadservice.

PlayStation Now is de eerste en enige console-abonnementsservice die cloudtechnologie gebruikt om een ​​ongekende reeks games te bieden via streaming en downloaden. Vandaag ben ik echt verheugd om nieuwe updates voor de service aan te kondigen die onze inspanningen voor het gamen van abonnementen naar het volgende niveau brengen.

Vanaf vandaag wordt PS Now aangeboden tegen een aantrekkelijkere prijs die vergelijkbaar is met andere entertainmentstreamingservices op de markt. Huidige klanten zien deze nieuwe prijzen weerspiegeld in hun volgende factureringscyclus. De nieuwe prijzen zijn:

EU: € 9,99 – maandelijks / € 24,99 – driemaandelijks / € 59,99 – jaarlijks (vanaf € 14,99 / (N / A) / € 99,99)
VK: £ 8,99 – maandelijks / £ 22,99 – kwartaal / £ 49,99 – jaarlijks (vanaf £ 12,99 / (N / A) / £ 84,99)

We hebben momenteel de grootste gamebibliotheek van elke abonnementsservice voor consolegames, met meer dan 700 * games beschikbaar. Vanaf vandaag voegen we meer blockbuster-content toe met enkele van de meest gespeelde en veelgeprezen PS4-games ooit.

Bekijk hieronder de eerste reeks nieuwe inhoud, die drie maanden beschikbaar is.

  • God of War
  • Grand Theft Auto V**
  • inFAMOUS Second Son
  • Uncharted 4: A Thief’s End

Deze games zijn beschikbaar van 1 oktober 2019 tot 2 januari 2020. Elke maand voegt de service een nieuwe selectie van populaire games toe die voor een beperkte periode beschikbaar zijn. Deze selectie inhoud komt bovenop het bestaande aanbod van populaire groenblijvende titels die regelmatig aan PS Now worden toegevoegd.

Sinds de uitbreiding van PS Now eerder dit jaar bestrijken we nu 19 territoria en 70% van ons PS4-gebruikersbestand. Dit biedt ons een geschikt moment om te beginnen met onze eerste wereldwijde marketingcampagne voor de service, inclusief de allereerste PS Now TV-spot die hier kan worden bekeken.

Met behulp van onze cloud gaming-technologie biedt PlayStation Now abonnees de keuze hoe ze toegang willen krijgen tot hun gaming-content.

Gamers kunnen ervoor kiezen om honderden PS4-, PS3- en PS2-games die beschikbaar zijn op hun PS4- of pc-apparaten te streamen, of meer dan 300 * PS4-games downloaden op hun PS4-systeem. Sommige gedownloade games ondersteunen DLC en andere door gebruikers gekochte add-ons, evenals PS4 Pro-verbeteringen. Zeven dagen gratis proefversies zijn beschikbaar voor nieuwe klanten.

We zijn sinds 2014 actief in cloud gaming en hebben onderweg veel belangrijke ervaringen opgedaan om ervoor te zorgen dat we een service leveren die voldoet aan de behoeften van gamers. We willen iedereen in de PlayStation-familie bedanken voor het feit dat ze samen met ons op deze reis zijn geweest, en samen zijn we verheugd om cloud gaming vooruit te helpen terwijl de gamingwereld verder evolueert.

  • Inhoudsbibliotheek kan per regio verschillen
  • Grand Theft Auto V is beschikbaar om te downloaden en te streamen via PS Now bij de lancering; Grand Theft Auto Online en Rockstar Games Social Club zullen beschikbaar zijn voor gebruikers die GTAV downloaden bij de lancering. Online functies, waaronder Grand Theft Auto Online en Rockstar Games Social Club, zijn momenteel alleen beschikbaar in de gedownloade versie.

Delen aub.

Wat je misschien ook leuk vind ?

Geef een reactie