Laatste nieuws

PlayStation Now

playstation now

Een directe, steeds groter wordende verzameling van honderden PlayStation-games – klaar om naar je PS4 te downloaden of te streamen op PS4 of pc.

Meer dan 600 games, klaar om te worden gespeeld.

Meer dan 250 PS4-games om te downloaden of te streamen – plus meer dan 350 andere games* die on-demand kunnen worden gespeeld, zonder dat je hoeft te wachten.

Playstation Now | Play over 500 games | PS4

Elke maand nieuwe games

Kies wat je wilt spelen uit de uitgebreide collectie PS4-, PS3- en PS2-titels die elke maand wordt uitgebreid, zodat je nooit zonder games komt te zitten.

Honderden titels die je kunt streamen of downloaden

Geniet van onbeperkte toegang tot alle games die PS Now te bieden heeft – download PS4-games naar je console, stream direct klassieke titels, sla je voortgang op en kies je volgende avontuur. 

Probeer het met het gratis proefabonnement van zeven dagen

Meld je nu aan voor het proefabonnement van zeven dagen – Onbeperkt toegang tot de volledige PS Now-gamebibliotheek op PS4 of Windows-pc zonder een cent te betalen.

Start je gratis proefperiode op PS4 of pc

playstation now games

HONDERDEN PS4-GAMES

Download meer dan 250 PS4-games

De PS Now-bibliotheek bevat meer dan 250 PS4-games, waaronder kaskrakers en exclusieve games voor PS4, zoals Bloodborne, die direct naar je PS4 of pc kunnen worden gestreamd.

Deze PS4-titels kunnen nu ook direct naar de HDD van je PS4 worden gedownload, zodat je offline kunt spelen, met 5.1 surround sound en in de oorspronkelijke resolutie – tot 4K als je op een PS4 Pro speelt.

Populaire blockbusters

Trek eropuit over de uitgestrekte vlakten van Red Dead Redemption of ga de strijd aan op de slagvelden van For Honor. Vecht tegen gangsters in Mafia III of raak verstrikt in de georganiseerde misdaad in Yakuza 5. Bind je ski’s onder in Steep of scheur met krachtige superauto’s in Assetto Corsa. PS Now bevat de beste games die je mogelijk hebt gemist of nog een keer wilt spelen.

Exclusief op PlayStation

PS Now is de thuisbasis van geweldige PlayStation-ervaringen die je op geen enkele andere console vindt, zoals Bloodborne, de Uncharted-reeks, The Last of Us, Until Dawn, God of War 3 Remastered, Heavy Rain en vele andere games.

Bovendien is PS Now de enige plek om deze exclusieve titels op Windows-pc te spelen.

Avonturen voor het hele gezin

Met een PS Now-abonnement heb je altijd games bij de hand voor het hele gezin. Beleef hilarische, creatieve avonturen in een ruime verzameling LEGO-titels, bouw een stad in Tropico 5 of een plattelandsparadijs in Farming Simulator of speel samen in Everybody’s Golf: World Tour.

Speel op PS4 of pc

Ga aan de slag met PS Now via je PS4-beginscherm of door de PS Now-app te downloaden op je Windows-pc of laptop.

playstation now

PlayStation-games op je pc

PS Now is de enige plek om de beste exclusieve PlayStation-titels op een Windows-pc of laptop te spelen – je hebt alleen een breedbandverbinding van 5 mbps en een compatibele controller nodig en je bent klaar voor alle games uit de PS Now-collectie.

Download de gratis pc-app om met je PS Now-abonnement aan de slag te gaan.

PlayStation-favorieten om te streamen of te downloaden

Speel zoveel games als je wilt uit de PS Now-bibliotheek. Wissel tussen games zonder te wachten of download honderden PS4-titels naar je console.

playstation now

Kies hoe je wilt spelen

Stream zoveel games als je wilt zonder dat de harde schijf van je PS4 of pc vol raakt, of download PS4-games naar je PS4-console en speel in de maximale resolutie of offline. De keuze is aan jou.

Geen tijdslimiet

Speel alle games zolang als je wilt. Sla je voortgang op in de cloud en duik wanneer je maar wilt opnieuw in je avonturen.

Speel waar je maar wilt

Stream een PS Now-game op PS4, sla je voortgang op en ga verder op pc, en andersom.

MyPlayStation-e-mailupdates

Wil je het laatste myPlayStation-nieuws ontvangen?

Meld je aan voor e-mailupdates en we houden je op de hoogte van alle plannen die we voor je in petto hebben, van de grootste aankondigingen en aanbiedingen van PlayStation tot uitverkopen in de PlayStation Store.

Delen aub.

Wat je misschien ook leuk vind ?

Geef een reactie