Laatste nieuws

Playstation plus games Augustus

plus games

De games, deals en meer van deze maand, exclusief voor PS Plus-leden.

Je maandelijkse games voor augustus

Download in augustus voor € 104,98* aan games voor een mega power-up.

PS Plus - August 2019 | WipEout Omega Collection + Sniper Elite 4
*Gebaseerd op de gecombineerde waarde van de games in de PlayStation Store op 6augustus.
WipEout Omega Collection

WipEout Omega Collection

Ga met duizelingwekkende snelheden de strijd aan in de iconische futuristische vechtracer met scherpe bochten, heftige loopings en plotselinge vallen.

Haal alle content van WipEout HD, WipEout HD Fury en WipEout 2048 in huis met 26 omkeerbare circuits, 46 unieke schepen, diverse gamemodi en een mix van nieuwe en klassieke soundtracks. Speel tegen AI of neem het op tegen je vrienden met verschillende wapens in races voor twee spelers of met maximaal acht spelers online.

Sniper Elite 4

Sniper Elite 4

Speel als deskundige scherpschutter Karl Faiburne en neem de allesbeslissende schoten in het verwoestende conflict van de third-person shooter van Rebellion.

Ga op gewaagde missies in open levels diep in het vijandelijke gebied en kies uit een verscheidenheid aan geweren, pistolen, valstrikken, granaten, explosieven en nog veel meer, allemaal uit de tijd van de Tweede Wereldoorlog. Speel bevredigende afstandsschoten klaar en bekijk je meest verwoestende aanvallen met de kill cam. Vergeet niet rekening te houden met de wind, de zwaartekracht en je hartslag —- één verkeerde beweging en je schiet mis.

Je maandelijkse games voor juli

Download in juli voor € 89,98* aan games. 

Detroit: Become Human Digital Deluxe Edition

Detroit: Become Human Digital Deluxe Edition

Welkom in de metropool Detroit. Het is 2038 en overal in de stad vind je geavanceerde androids die maar één functie hebben: het dienen van de mensheid. Maar het einde van een tijdperk lijkt nabij.

Ervaar een wereld die op het punt staat te ontaarden in chaos vanuit het perspectief van drie verschillende android-personages. Jouw keuzes geven richting aan het intense verhaal. Met duizenden opties en tientallen ontknopingen tot je beschikking, ben jij degene die de toekomst bepaalt van Detroit en al haar inwoners. 

Horizon Chase Turbo

Horizon Chase Turbo

Kruip achter het stuur in deze arcade-racesimulatie van Aquiris Game Studio, geïnspireerd op de klassieke racegames uit de jaren 90.

Reis over de hele wereld in World Tour, neem deel aan intense toernooien en ga Endurance-uitdagingen aan. Je kunt alleen spelen of je kunt met maximaal vier vrienden multiplayer-uitdagingen aangaan op gesplitst scherm. Ontdek unieke locaties en baan je een weg door besneeuwde tracks, hevige zandstormen en zelfs vulkanen.

Afbeeldingsresultaat voor fortnite carbon pack
GRATIS BUIT VOOR LEDEN

PS Plus Carbon Pack

Knal je een weg naar een zoete Victory Royale met een Back Bling-set en een nieuwe Commando-outfit uit het PS Plus Carbon Pack, nu verkrijgbaar.

Gerelateerde afbeelding
GRATIS APEX LEGENDS GEAR

PS Plus Play Pack

Scoor gratis wapenskins voor het VK-47 Flatline-aanvalsgeweer en het automatische pistool RE-45, plus een Legend-skin en een banner voor zowel Gibraltar als Bloodhound — je vindt ze allemaal in het PS Plus Play Pack.

Zorg ervoor dat je opvalt in de Battle Royale-arena met gratis Apex Legends-gear, exclusief voor PS Plus-leden.

Dit pakket bevat twee personageskins en twee banners voor Lifeline en Mirage, plus twee wapenskins voor de Eva-8 en R-99.

Afbeeldingsresultaat voor Crash Team Racing: Nitro Fueled online
MULTIPLAYER-CHAOS

Speel Crash Team Racing: Nitro Fueled online

Crash Bandicoot en zijn vrienden maken de kartracebaan opnieuw onveilig in deze remake van een PS One-klassieker. PS Plus-leden kunnen het online opnemen tegen vrienden en rivalen en laten zien wie de baas is.

Delen aub.

Wat je misschien ook leuk vind ?

Geef een reactie