Laatste nieuws

Playstation plus games juli

gratis games juli

Pro Evolution Soccer 2019 en Horizon Chase Turbo zijn je PlayStation Plus-games voor juli.

PS Plus - July 2019 | Pro Evolution Soccer 2019 + Horizon Chase Turbo

Vie voor de titel in PES 2019 of geniet van een klassieke arcade-race

Ga het veld op in een veelgeprezen voetbalsim en zet het pedaal op het metaal in een nostalgische arcade-racer met je volgende batch PlayStation Plus Monthly Games, beschikbaar om te downloaden vanaf 2 juli. Laten we dat van dichterbij bekijken:

Pro Evolution Soccer 2019

Pro Evolution Soccer 2019 – The Power of Football | PS4

Van Konami’s langlopende sportfranchise biedt PES 2019 een enorme selectie van erkende gelicentieerde competities naast honderden vertrouwde spelers, waardoor de opwinding van wereldwijde concurrentie rechtstreeks naar je woonkamer wordt gebracht.

Creëer magische momenten op en naast het veld, waarbij elke speler zijn eigen eigenschappen bezit die van invloed zijn op hoe ze op het moment reageren, terwijl de myClub- en Master League-modi je toestaan ​​je eigen clubcarrière na te streven. Geniet van lokaal spel voor maximaal vier spelers, of ga online en test je vaardigheden tegen de wereld.

Horizon Chase Turbo

Horizon Chase Turbo - Launch Trailer | PS4

Bereid je voor op pure nostalgie uit de jaren negentig met Horizon Chase Turbo, een liefdesbrief aan de iconische racers uit de arcade-periode van de arcade.

De ontwikkelaar Aquaris Game Studio is geïnspireerd door onder andere Out Run, Top Gear en Rush en legt de essentie van het 16-bits tijdperk vast met stijl, met moderne beelden, een bonzende soundtrack met gestoorde arpeggio’s en een klassieke multiplayer met split-screen couch.

Speel alleen of grijp maximaal drie vrienden. Je bestuurt je auto op buitengewone plaatsen, kijkt naar de ondergaande zon, kijkt naar regen, sneeuw, vulkanische as en zelfs zware zandstormen.
Zowel Pro Evolution Soccer 2019 als Horizon Chase Turbo zijn beschikbaar om te downloaden van de PlayStation Store op 2 juli tot 5 augustus.

In de tussentijd heb je nog een paar dagen om de twee PlayStation Plus-titels van juni op te halen.

Borderlands: The Handsome Collection is een bumpers bundel van zowel Borderlands 2 als Borderlands: The Pre-sequel, met uren van first-person plundering en schieten, terwijl Sonic Mania een zorgvuldig vervaardigde remix is ​​van Sega’s iconische platformheldheld, omgebouwd met extra modi, karakters en stadia.

Als je deze nog niet hebt gedownload, vrees niet: beide zijn beschikbaar om te downloaden voor PS Plus-leden tot 1 juli.

Laat ons weten hoe je het kunt doen met de titels van juni en juli op Twitter en Facebook en we zien je volgende maand weer.

Delen aub.

Wat je misschien ook leuk vind ?

Geef een reactie