Laatste nieuws

PlayStation Store

ps store update

Dit zijn de nieuwe PlayStation Store releases deze week.

Hoogtepunten zijn onder andere Ni no Kuni: Wrath of the White Witch Remastered en Bus Simulator.

We beginnen deze week met een gevarieerd aanbod aan PlayStation Store releases. Leer meer over de uitdagingen om buschauffeur te zijn in Bus Simulator, verken een dromerige arcadewereld in Sayonara Wild Hearts en versla een krachtige heks in Ni no Kuni: Wrath of the White Witch Remastered.

Bekijk de hoogtepunten hieronder en ga naar de PlayStation Store voor meer informatie.

Bus Simulator

bus simulator ps4
bus simulator ps4

Waarom het op je radar zou moeten staan: Pas op voor kuilen! Kruip achter het stuur en verken 12 stedelijke districten met aanpasbare stadsbussen van populaire merken zoals Mercedes-Benz, Setra, MAN en IVECO. U moet ervoor zorgen dat uw passagiers veilig hun bestemming bereiken als u te maken krijgt met uitdagende situaties zoals veranderende weersomstandigheden, files en die vervelende ritten.
Pre-order Bus Simulator in PlayStation Store.

Sayonara Wild Hearts

Sayonara PS4
Sayonara PS4

Waarom het op je radar zou moeten staan:
Als je op zoek bent naar iets kleurrijks en anders, moet je dit dromerige arcadespel van Simogo eens bekijken. Sayonara Wild Hearts stuurt je naar een surrealistische wereld met een op maat geschreven pop-soundtrack en gameplay die varieert tussen motorrijden, skateboarden, dance battling, laserschieten, zwaardzwaaien en meer.

Overland

Overland
Overland

Waarom het op je radar zou moeten staan:
Deze nieuwe turn-based survivalgame stuurt je op een reis door Amerika. Rijd over graslanden, woestijnen en bergen terwijl je op zoek bent naar middelen, overlevenden redt en probeert enge wezens te vermijden. Alle niveaus worden willekeurig gegenereerd, dus het is perfect voor degenen die op zoek zijn naar iets onvoorspelbaar. Vergeet niet om brandstof in de tank te doen!

Ni no Kuni: Wrath of the White Witch Remastered

Ni no Kuni
Ni no Kuni

Waarom het op je radar zou moeten staan:
De charmante RPG van Level-5 is terug en ziet er beter uit dan ooit met verbeterde visuals en prestaties. Herenig Oliver en zijn vrienden terwijl u een fantasiewereld verkent, tegen monsters vecht, familiars temt en geheimen vindt. Schakel vrij tussen personages in een vechtsysteem dat realtime en turn-based tactische elementen combineert.

De nieuwe bèta’s van deze week

Call of Duty: Modern Warfare Beta

Call of Duty: Modern Warfare | Multiplayer Trailer | PS4
Call of Duty: Modern Warfare Beta

Waarom het op je radar zou moeten staan:
Als je nieuwsgierig bent naar het opnieuw opstarten van Modern Warfare van Infinity Ward, kun je een voorproefje krijgen van deze nieuwe voorstelling van een klassieke FPS. Duik in adembenemende geheime operaties, iconische locaties en een gevarieerde cast van gespecialiseerde medewerkers met de open bèta vanaf 19 september.
Download Call of Duty: Modern Warfare in de PlayStation Store

De nieuwe pre-orders van deze week

Code Vein

Waarom het op je radar zou moeten staan:
Bandai Namco keert terug met een post-apocalyptische actie-RPG op 27 september met een boeiend verhaal, unieke gevechten en veel bloeddorstige monsters. Je bent een van de Revenants, een groep mensen met bloedgebaseerde superkrachten die weer tot leven zijn gebracht om te vechten tegen kwaadaardige monsters die bekend staan ​​als de Lost. Werk samen met een AI-partner en ontketen uw bloedafvoeraanvallen op uw vijanden. Probeer gewoon niet toe te geven aan je bloedlust …
Pre-order Code Vein in PlayStation Store

Delen aub.

Wat je misschien ook leuk vind ?

Geef een reactie