Laatste Games

Predator: Hunting Grounds

Predator: Hunting Grounds
  • Verschijningsdatum: TBC
  • Genre: Actie / First Person Shooter / Shooter
  • Uitgever: SIEE
  • Ontwikkelaar: IllFonic

Strijd als jager of prooi

Vecht voor je leven in deze spannende multiplayer-shooter, gebaseerd op de iconische scifi-filmserie Predator.

Predator: Hunting Grounds | Reveal Trailer | PS4
Predator: Hunting Grounds

Overzicht

Hou je hoofd koel en ga op jacht…

Overwin je angsten in deze meeslepende asymmetrische multiplayer-shooter, gebaseerd op de scifi/horror-kaskraker Predator. Baan je een weg door de broeierige jungle van Zuid-Amerika. Alleen de koelbloedigste krijger overleeft dit dodelijke kat-en-muisspel.

Vorm samen met je vrienden een elite-team en voer paramilitaire missies uit: schakel doelwitten uit met geavanceerde wapens, zoals shotguns, SMG’s en sluipschuttergeweren.

Blijf op je hoede, want een van de spelers betreedt het strijdveld als de buitenaardse jager uit de Predator-films. Met geavanceerde technologie, waaronder de dodelijke Plasmacaster, probeert deze speler het elite-team uit te schakelen.

De kaart die ik recentelijk speelde, lag in een oud bos, maar er is mij verteld dat ik in de definitieve versie verschillende kaarten en modi zou verwachten. Verschillende installaties worden bemand door vijandige AI-krijgers. In de demo-modus die ik speelde (die deze week beschikbaar is bij PAX West), hebben de soldaten de opdracht verschillende missies te doen, die meestal betrekking hebben op infiltrerende gebouwen en het doden van zwermen AI-vijanden. Ze moeten het roofdier overleven, of het doden. De enige zorg van de Predator is het jagen op de menselijke spelers, hoewel het ook door de AI als een vijand wordt gezien.

Screenshots ps4 game

Delen aub.

Wat je misschien ook leuk vind ?

Geef een reactie