Laatste Games

Rage 2

  • Verschijningsdatum: Nu verkrijgbaar
  • Genre: Actie / Avontuur / First Person Shooter
  • Uitgever: Bethesda Softworks
  • Ontwikkelaar: Avalanche Studios / id Software
ps4 game Rage 2

Zorg voor chaos en gerechtigheid in een wetteloze woestenij

Nadat 80% van de wereldbevolking door een asteroïde is weggevaagd, is de beschaving gereduceerd tot een wetteloze woestenij waar meedogenloze, bloeddorstige bendes rondzwerven en de tirannieke ‘Autoriteit’ met ijzeren vuist regeert.

Jij bent Walker, de laatste Ranger van de woestenij en de enige die een bedreiging kan vormen voor hun heerschappij. Je bent van huis en haard beroofd en voor dood achtergelaten.

Maar nu heb je de kans om wraak te nemen, in een open wereld vol waanzin, gruwelijke voertuiggevechten en supersnelle first-person actie.

Ga de strijd aan in een meedogenloze woestenij en neem het op tegen sadistische bendes om de tools en tech te vinden die je nodig hebt om de heerschappij van de ‘Autoriteit’ te breken.

Belangrijkste kenmerken

ps4 game Rage 2

Welkom in het ‘Shooterverse’

In Rage 2, waarin de FPS-ervaring van id Software is gecombineerd met de openwereld-expertise van Avalanche Studios, richt je schade en verwoesting aan met een verzameling upgradebare wapens, allesvernietigende Nanotrite-krachten en ‘Overdrive’, waarmee je je wapens nog beter kunt maken.

ps4 game Rage 2

Voertuigen, facties en vijanden

Gebruik een divers assortiment aan ruige woestijnwagens, van monstertrucks tot gyrocopters, om door de woestenij te scheuren en neem het op tegen krankzinnige vijanden, mutanten en monsters om de controle te krijgen over de belangrijkste gebieden.

ps4 game Rage 2

Een prachtige, naadloze omgeving

Doorkruis een weids en gevarieerd landschap, van dichtbegroeide jungles tot verraderlijke moerassen en door de zon verschroeide woestijnen, terwijl je de ‘Autoriteit’ probeert te verslaan. De woestenij is enorm, en jij hebt het arsenaal om voor elke meter te strijden.

Filmpjes en screenshots

ps4 game Rage 2
ps4 game Rage 2
ps4 game Rage 2
Rage 2 | Launch Trailer | PS4

Delen aub.

Wat je misschien ook leuk vind ?

Geef een reactie