Laatste Games

Red Dead Redemption 2

Verschijningsdatum: Nu verkrijgbaar
Genre: Actie / Avontuur
Uitgever: Rockstar Games
Ontwikkelaar: Rockstar Games

Verscheurd tussen idealen en loyaliteit

Amerika, 1899. Wetshandhavers hebben het gemunt op de laatste outlaw-bendes. Wie zich niet wil overgeven, wordt genadeloos afgemaakt.

Arthur Morgan en de Van der Linde-bende slaan op de vlucht nadat in het plaatsje Blackwater een overval slecht afloopt. Met federale agenten en de beste premiejagers van het Westen op de hielen, trekken ze door het ruige hart van Amerika, een spoor van overvallen en vuurgevechten achter zich latend.

Als door interne strubbelingen de bende uiteen dreigt te vallen, wordt Arthur gedwongen een keuze te maken. Kiest hij voor zijn idealen of voor de bende waar hij alles aan te danken heeft?

Red Dead Redemption 2, van de makers van Grand Theft Auto V en Red Dead Redemption, is een episch verhaal over het einde van het Wilde Westen en het begin van een nieuw tijdperk. 


Red Dead Online-bèta

Red Dead Online transformeert de grootse en zeer gedetailleerde landschappen, steden, dorpen en leefgebieden uit Red Dead Redemption 2 tot een nieuwe, levendige online multiplayer-wereld, met de gameplay van Red Dead Redemption 2 aan de basis.

Maak je eigen personage, stem je vaardigheden af op jouw speelstijl en trek eropuit in een nieuw Wilde Westen waar je je nooit hoeft te vervelen.

Een steeds veranderende online wereld

De eerste batch met updates voor Red Dead Online-bèta staat klaar, met nieuwe gameplay, wapens en kleding, meer balans en een heleboel verbeteringen waar de community om heeft gevraagd. Kijk elke week uit naar nieuwe content en bonussen, waaronder:

  • Ga de uitdaging aan tegen vrienden en vijanden in de nieuwe Fishing Challenge, waar je het grootste gewicht aan vissen moet binnenhengelen om te winnen.
  • Schiet en plunder in de drie nieuwe Showdown-modi: Up in the Smoke, Spoils of War en Plunder.
  • Laat in nieuwe Target Races zien hoe behendig je bent met wapens terwijl je op je paard zit.
  • Goud en XP voor het voltooien van dagelijkse uitdagingen, een nieuwe reeks missies — van dieren villen tot schatzoeken — het uitvechten van vetes en meer.
  • Doe mee aan het free-roam event Fool’s Gold en vecht om de geprezen en beschermende Golden Armour. Draai vervolgens de rollen om en maak meer kills dan de tegenstander.

Nieuwe wapens

Bezoek je lokale wapensmid en bekijk de nieuwe collectie, met onder andere de zeldzame shotgun van D.D. Packenbush – een prachtige gegraveerde versie van het krachtige dubbelloopse vuurwapen – en de hoogwaardige Evans Repeater met hoge capaciteit.

Nieuwe outfits

Ga voor een scherpe nieuwe look met de uitgebreide kledingcollectie die is toegevoegd aan de winkels en catalogi. Inclusief een Diamondback-hoed, en een Rutledge-vest gevoerd met bont. Daarnaast is er een wisselende selectie van unieke, speciale items die een beperkte periode beschikbaar zijn.

screenshots

Delen aub.

Wat je misschien ook leuk vind ?

Geef een reactie