Laatste nieuws

Seagates 2 TB Game Drive voor PS4

PS4-with-Seagate-Backup-Plus

Vandaag is het dan zo ver de Seagate’s 2 TB Schijf voor de ps4 is gelanceerd.
Met de slanke, externe USB-harde schijf die is afgestemd op PS4-gaming, kun je je games meenemen

we zijn verheugd om aan te kondigen dat de officieel gelicentieerde Seagate Game Drive voor PlayStation 4 vanaf vandaag beschikbaar is in heel Europa en Rusland *. Deze USB-aangedreven 2 TB Game Drive geeft PS4-gamers een extra boost in opslag, terwijl het kleine slanke ontwerp het gemakkelijk maakt om je games met je mee te nemen.

Seagate on PS4
Seagate’s 2TB Game Drive

Door nauwe samenwerking met PlayStation hebben we de officieel gelicentieerde gamedrive volledig kunnen optimaliseren en testen voor gebruik met PS4.

Als gevolg hiervan kunnen gamers genieten van snelle en naadloze prestaties bij het spelen van games buiten de drive – ongeacht welk PS4-model ze bezitten **. De installatie is ook snel en eenvoudig. Uw console herkent de Game Drive automatisch wanneer deze voor het eerst wordt aangesloten, met de eerste keer instellen ongeveer drie minuten.

Bovenal kunt u dankzij de grote toename van de opslagcapaciteit direct toegang houden tot uw favoriete titels en add-ons, terwijl er nog ruimte is voor nieuwe games. Met een flinke capaciteit van 2 TB kun je ruimte vrijmaken op de interne schijf van je PS4-systeem en ongeveer 50 *** games op één locatie consolideren. Let op: zodra inhoud op de schijf is opgeslagen, is de inhoud alleen toegankelijk voor het account dat de inhoud heeft overgedragen.

Seagate on PS4

De Game Drive voor PS4 is vanaf vandaag beschikbaar in het VK, Frankrijk, Duitsland en Rusland en wordt binnenkort in andere Europese landen gelanceerd *. Ga hier naar de Seagate-website voor meer informatie.

  • Neem contact op met uw plaatselijke verkoper voor prijzen en beschikbaarheid

** Vereist systeemsoftware versie 4.50 of hoger.

*** Gebaseerd op een gemiddelde opslagbehoefte van 39 GB voor PS4-games gepubliceerd op of vóór juni 2018.

Delen aub.

Wat je misschien ook leuk vind ?

Geef een reactie