Laatste Games

TETRIS® EFFECT

TETRIS® EFFECT

Tetris zoals je het nog nooit hebt gezien

Deze gedurfde nieuwe manier om de klassieke puzzelgame te spelen, is uitdagend voor je hersenen en een feest voor je zintuigen. 

  • Verschijningsdatum: Nu verkrijgbaar
  • Genre: Puzzel / Arcade / Muziek en dans
  • Uitgever: Enhance, Inc. / SIEE
  • Ontwikkelaar: Monstars Inc. and Resonair
Tetris Effect | Launch Trailer | PS4

Blockbuster

Dompel jezelf onder in een compleet nieuwe vorm van Tetris, met volledig driedimensionale werelden die reageren en veranderen naargelang hoe jij speelt. De muziek, achtergronden, geluiden, speciale effecten: alles, tot de Tetris-blokken zelf aan toe, pulseren, dansen, glinsteren en exploderen in perfecte harmonie voor een unieke ervaring. 

Belangrijkste kenmerken

TETRIS® EFFECT

Populaire modi

Stel je vaardigheden op de proef met Marathon, Sprint en Ultra. Met een scala aan nieuwe modi en online features kun je spelen op je eigen manier.

TETRIS® EFFECT

De tijd de baas

Red je uit netelige situaties of vul extra regels met de nieuwe Zone-techniek, waarmee je Tetrimino-blokken in hun val tot stilstand brengt. 

TETRIS® EFFECT

Scoresysteem

Je blijft terugkomen voor meer verslavende gameplay met een spelerbeoordelings- en levelsysteem in meerdere moeilijkheidsniveaus. 

Playstation VR

Prachtig in HD, 4K of VR

Of je Tetris Effect nu speelt in Full HD in een standaardweergave, in de haarscherpe 4K-resolutie met de PS4 Pro (tot 4K en 60 fps), of als 3D-totaalervaring via de optionele PlayStation VR-ondersteuning: de adembenemende beelden, prikkelende geluiden en superverslavende gameplay van Tetris Effect maken er een visueel spektakel van. 

Laat je volledig meeslepen

Zet jezelf in het midden van meer dan 200 ongelofelijke games en onvergetelijke VR-ervaringen.

Met PlayStation VR kun je je games pas écht beleven.

TETRIS® EFFECT
TETRIS® EFFECT
TETRIS® EFFECT

Delen aub.

Wat je misschien ook leuk vind ?

Geef een reactie