Laatste Games

The Elder Scrolls Online: Elsweyr

Het gevaar komt van boven

In het nieuwste deel van The Elder Scrolls Online staan je nieuw gebieden en wrede tegenstanders te wachten.

  • Verschijningsdatum: Nu verkrijgbaar
  • Genre: Avontuur
  • Uitgever: Bethesda
  • Ontwikkelaar: Zenimax Online Studios

Gameoverzicht

Reis naar een nieuw land en maak de terugkeer mee van de meest angstaanjagende wezens van Tamriel

De draken komen weer naar Tamriel in The Elder Scrolls Online: Elsweyr, onderdeel van het Season of the Dragon-avontuur dit jaar.

Verken zonovergoten savannes en ravijnen, verdedig het vaderland van de Khajiit en laat de genadeloze ondoden voor je vechten met de nieuwe Necromancer-klasse in dit weidse nieuwe avontuur in The Elder Scrolls Online.

Verken een compleet nieuwe regio van Tamriel en ontdek zelf de geschiedenis van de Khajiit, een uniek ras met een buitengewone cultuur die heel anders is dan de rest in The Elder Scrolls.

The Elder Scrolls Online | Wrathstone trailer | PS4


Hoofdkenmerken

the elder scrolls online:elsweyr

De draken keren terug

Angstaanjagende draken maken de lucht boven Elsweyr onveilig en laten een verkoolde ruïne achter. Kom achter het duistere doel van hun razernij en vecht om de vernietiging van het vaderland van de Khajiit te voorkomen.

ps4 games

De doden komen tot leven

Laat de doden van Tamriel voor je vechten. Neem de controle over leven en dood en probeer nieuwe tactieken uit als Necromancer.

gamemania

Verken een nieuw land

Trek voor het eerst naar het door oorlog verwoeste vaderland van de Khajiit en verken vruchtbare graslanden vol loerende roofdieren, kronkelende ravijnen en donkere schaduwrijke plekken waar struikrovers op de loer liggen.

Delen aub.

Wat je misschien ook leuk vind ?

Geef een reactie